Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekli tarihi resmi güne gelen (31.08.2017) ne yapmalı?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, bir bilgiye ihtiyacım var, yaş dan dolayı emekli olacak bir kişinin doğum tarihi 31.08.1967, ve 31.08.2017 tarihinde emeklilik hak ediyor, bu sene Kurban Bayramının 1. gününe geldiği için SGK ya müracaat nasıl olacak veya nasıl yapmamız gerekecek?

bayramdan sonra git hocam o kadar mı acaleye bindi

Anayurt Gazetesi - Günlük Siyasi Gazete - Anadolu'nun Gözü Kulağı ve Sesi

sorunun cevabı üsteki linkte 1 ay maaş hak kaybına uğramak için emeklilik dilekçeni iadeyi taahhüt le tatile veya resmi bayramlara gelen son is gunu gonderdigin zaman işlemlerin resmı tatile bile gelse ogun dilekçe vemis gibi başlayacaktır

ayrıca burdan sunuda söylemek istiyorum forumda cevabını bilmediğiniz konulara gereksiz cevap laf kalabalığı yapmayalım lütfen

karizmatikmen Merhaba öncelıkle hayırlı olsun bende aynı durumdayım 01.09.2017 gunu dılekce verecegım bılhassa sgk ya gıdıp sordum 30-31.09.2017 gunu resmı tatıl oldugu ıcın 29.09.2017 gunu bana getır dılekcenı işleme koyalım dedi aynı şekılde sen git sgk ya sor özellıkle hiç uğraşma 1 ay kaybın olmasın benden tavsıye ıyı calısmalar..

Diğer günler, bayram bitince gidersin

bayram bıtınce gıderse ekım 1 den baslanacak hesaplamaya neden 1 ay kayıp yasasın dogru bır yol neden onermıyorsunuz anlamıyorum

Eylül 2017'de emeklilik müracaatı yapacakların dikkatine

Arkadaşlar

bizzat SGK ya gidip sordum bayram sonu gelirseniz 1 ay kaybınız olur 30.31 eylül resmi tatil o yüzden 29.09.2017 günü gelip evraklarınızı teslim edip emeklilik müracaatınızı yapın dedi bu konu hakkında ALO 170 i aradım bilmiyorlar daha sonrSGK yı aradım bilgi vermediler hususi gittim sordum memurun bana söylediği bu bilginize

İYİ GÜNLER YARDIMCI OLDUYSAM NE MUTLU BANA..

Üst Alt