Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilere bayram ikramiyelerinin ödeme tarihi belli oldu: 8-9 Ağustos

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HakanEs26

Üye
Konular
28
Reaksiyonlar
35
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emeklilere bayram ikramiyelerinin 8 ve 9 Ağustos'ta ödeneceğini bildirdi.

Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı dolayısıyla 12 milyonu aşkın emekliye bayram ikramiyesi ödeneceğini belirterek, şu bilgileri verdi:

"Emeklilerimize bayram ikramiyelerini 8 ve 9 Ağustos'ta ödeyeceğiz. İkramiyeler SSK kapsamında olanlara 8 Ağustos, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında olanlara ise 9 Ağustos'ta ödenecek. 12 milyon 142 bin kişiye ödenecek toplam ikramiye miktarı yaklaşık 10 milyar 800 milyon lira olacak."

10 ağustosa kadar: engelli aylığı, evde bakım aylığı ve emekli ikramiyeleri yatmış olacak.

Merhaba 1 Haziran’2019 emeklilik başlangıcım Ramazan’da Bayram ikramiyesi almadım şu an e devlet de Ağustos ödeme de sadece maaş görünüyor Ramazan ile birlikte kurban ikramiyesi alırmıyım ? Emeklilik Dilekçemi 8 Mayıs 2019 da vermiştim

Emekli İkramiye

Arkadaşlar ben 05 Temmuzda vermiştim maaş bağlanmış ve e devlette görünüyor. Emekli ikramiyesi de verilir mi ? E devlette bu ikramiye görünür mü ? Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt