Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilere intibak zammı olacak mı?

san-salvador

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2019/2020 intibak zammı olacak mı bi bilgisi olan varmı 1100 TL maaş %88 engelli raporu geçinemiyoruz zorla emekli ettiler hastanede çalışıyordum zordayız

san-salvador..hocam yanlış anlama ,ben bırak intibak veya normal zammı aldığım halihazırdaki maaşıma el koymasın bu hükümet ben onun için dua ediyorum!..bütçeyi yandaşlara suriyelilere sonuna kadar açtılar zamanında ,değirmenin suyu bitti şimdi köpek gibi saldırıyorlar sağa sola milletin emekliliğini bitirmek için kontrol fantesizi adı altında kılıf uydurarak!!...kal sağlıcakla..

Kadroya geçiyoruz diye sevinen arkadaşlar bile pişman 2.350 tl alıyorlar ve bu ay vergi dilimine girdiler. Emekli kişi sayısı bir parti kuracak kadar hatta %10 barajini geçecek kadar sayı olarak fazladır. Ne zaman ki ideolojik davranmayip vaad eden kişiye oy verirlerse bir bütün olarak intibakta çıkar her şey de istedikleri gibi olur

İntibak son durum

Arkadaşlar bazı internet sitelerinde gazetelerde emekliye 55 tl ile 355 tl intibak zammı diyor onaylandı meclise gönderildi gibilerinden konu ile bilgisi olan varsa yazabilirim ayrıca her emekli olan enflasyon zam farkı gibi bi şeyler söylüyor her emekli alabiliyor mu? Cevap verir yardımcı olursanız sevinirim tşkler...!

Yalan dolan kardeşim ellerinden gelse aç bırakırlar milleti...muamele haberciliği üçkağıt umutlanma boşuna

sabah akşam takvim a haber yazar böyle zırvaları ve genel de de yalan hükümeti poh poh lama haberleridir!

Doğrudur ben ne a haber ne takvim izler okurum ama telefonumdan haber ajansı kamu bülteni vs vs gibi sitelerde bu tarz haberler olduğu için paylaşmak istedim hayırlısı inş

Üst Alt