Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliğe başvurdum ama rapor süreci de devam ediyor..?

Minikmert

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben tip2 diyabet ve hipertansiyon hastasıyım %42 rapor aldım 13.02.2018 raporum heyetten uyku sorunum var deyince 6 ay muayne sonrası kanaat verilecektir dedi psikiyatri doktoru Ana benim uyku sorunum kalmadı ve vergi dairesine basvurdum raporum süresiz onaylandı 09.07.2018 İstanbul sgk muracat ettim ve emeklilik bekliyorum şimdi sorun ve sorum şu emekli olursam ne olur rapor mu esas vergi indirimi mi e devlet de işlemler devam ediyor

Minikmert

Hiç bir sorun olmayacaktır. Psikiyatri değerlendirmesi içermeyen bir engelli sağlık kurulu raporunuz var ve defterdarlık da onay vermiş. Tadından yenmez... :)

Sayin oturan boğa sgk işlemleri neden uzun sürdü birde ben ikramiye alıcakmıyım maaş alırken 43 gün oldu

Minikmert

bugünlerde sonuçlanacaktır. turkiye.gov.tr'de hiç mi hareket yok?!

Çalıştığınız işyerinden emeklilik talebiyle çıkış istediğinizde kıdem tazminatınızı verirler ve çıkış işleminizi gerçekleştirirler (sonra isterseniz sosyal güvenlik destek primi ödeyerek çalışmaya devam edebilirsiniz)

OturanBoğa

Ankara 'dan sonuç gelmeden nasıl SGK ya emeklilik için müracaat ediliyor? Bir yanlışlık yok değil mi?

Minikmert

Geçmiş olsun Mert Bey bende tip2 şeker hastasıyım üçüncü defa kurula girdim her sefer 20 puan verdiler, hiper tansiyonada 10 puan verdiler.
10 seneden fazla şeker hastasıyım. junumed, forziga hapların yanında novarapid Flexpen yemeklerden önce 20 ünite ve Lantus yatarken 50 ünite iğne oluyorum. Siz nasıl 42 puan aldınız ikisine. Gerçi diğer hastalıklarla beraber %67 sürekli rapor aldım son heyette ama merak ettim sadece.

Birde ben 11.07.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor EVİSS deki hareket bu şekilde. 1 Ekime kadar yıllık izindeyim. İnşaAllah cevap yetişirde iş yerimde tekrar çalışmak zorunda kalmam.

Siz cevap gelmeden mi SGK ya müracaat ettiniz ?

Küre-i Arz

Hayır, Ankara ile bir ilgisi yok. Önemli olan elde raporun olması. Raporda psikiyatrik değerlendirme var-yok fark etmez.

Üst Alt