Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliğe başvurursam yeniden rapor isterler mi?

dalgıç007

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
slm bülent by ben epilepsi hastasıyım 2006 da /65 engenli raporu alıp 2006 da vergi indiriminden faydalanmaya başladım (rapor 3 yıllık verilmişti ) 1995 sigorta girişim var 3925 günüm var emeklilik için başvuru yaptığımda benden yeniden rapor istenirmi yoksa o rapor üzerindenmi beni emekli ederler ve ben 2005 ten beri ünüversite hastanesinde taşaron şirkitinde çalışıyorum her şirket değişiminde vergi dairesine gönderiyorlar bu zamana kadar hiç bir sorun çıkmadı sizce sorun çıkarmı başvursam saygı ve sevgilerle.....

yok yeniletmedim bu arada vergi dairesi 2006 da bana hiç bir evrak yani daimi mi değilmi ben bunu nasıl öğrenebilirim

Vergi indirim belgesinde bir süre kısıtlaması yok idiyse, elde ettiğiniz sakatlık indirim hakkı da çalışma yaşamınız boyunca geçerlidir demektir. 2006'da işyerinize gönderilen sakatlık indirimi hak ettiğinize dair yazının bir nüshası elinizde mi? Yoksa, vergi indirim hakkınızın olduğuna dair yazı almak için defterdarlığa gidebilirsiniz. Oradan size verilecek olan yazıda belli olur hakkınızın süreli i yoksa süre kısıtlaması olmaksızın yaşam boyu mu geçerli olduğu

bülent by benimle bilgilerinizi paylaştığınız ve yardımlarınız için tşkr ederim

tekrardan merhaba bülent by dediniz gibi engelli indirim belgemi aldım /65 olan raporum 2 dereceden sürekli verilmiş sigortadan da hesaplattırdım ve istediğim zaman emekli olabilirim ama önce iş yerinden çıkışımı yapmamı söylediler öyle gelip başvurmam gerekiyormuş 9 yıllık hakkım ölürmü yoksa mahkeme yoluyla tazminatımı alırmıyım ve benim en çok merak ettiğim bir konu var ben hem emekli olup aynı iş yerinde çalışa bilirmiyim yada iş yerinin insafiyetinemi kalmış bir şey bu konu hakkında yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden çok tşkrlr iyi günler diliyorum.....

İsmail kardeşim emeklilik işlemlerini burada paylaşırmisin seninle ayni olanlar bilgi edinirler

vergi dairesinden sürekli raporu gelmiş günüm de var hak kazanmışım ama daha başvuruda bulunmadım bulunursam paylaşayım karşılıklı bilgi alışverişi önemli

Arkadaşım işyerinden haklarını alabilmek için ilk firmanın baglı oldugu ssk gidiyorsun emekli olabilirsin yazısını vericekler sana sende işyerine vericeksin senin çıkış işlemlerini yapım tazminatını vericekler sonra çıkış belgen ve raporunla ssk gidim emekli olucaksın

Üst Alt