Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliğe temel olacak raporlarda oran yazıyor mu ve tarih kısıtlaması var mı?

Atipik psikoz tanılı engelli raporum var 3 yıl düzenli tedavimde var prim 5600.Sgk dan Ankara'ya gönderdim ara kararda 6 ay üniversite hastanesi kontrolü geldi.kontröllerim bitti heyet aşamasina geldim.sizce emekli edermi yoksa yatışmı yaparlar

@kara duman, bana geri dönebilirmisiniz

@sabritemur, Kontroldeki doktorların kanaatini bilemediğimiz için bu sorunun cevabını kimse veremez heyete girdiğinizde anlarsınız.

Umarım istediğiniz sonucu alırsınız.

SLm bu calişma gücü raporu icin hangi hastalıgımız varsa onamı muayene oluyoruz şimdiden tesekkürler

@OturanBoğa, Sanırım memurların emekliliğindeki raporlarda oran yazmaktadır. Benim rapor normal bir engelli raporu şeklinde vede oran yazıyor hani.
Hastalık isimleri ve teşhislerde yazmakta.
Ayrıca raporun sürekli olup olmadığıda yazmaktadır.

HİTAP TA AŞAĞIDAKİ ŞEKİLDE YAZIYOR:
%65 Sağlık Kurulu Raporu 24/10/2019 tarihli ve 20191024123456789 sayılı alınan rapor.

Son düzenleme:
@güllerin efendisi, EVET engelli raporumu kurum emeklilik için onaylamıştı.

Yıl ve prim miktarlarını belirlemişti kurum.
(16 tam yıl ve 5.760 gün prim olması)

Arkadaşlar saglık ktuluna girdik muayene olduk diyelim bu kurul sonrası tekrar cagırıp kimlik sordukları kurul vardı oarayada giriyormuyuz

@tb2nhf, tüm branşları geziyorsun sonra evraklarını ilk aldığın yere teslim ediyorsun gün veriyorlar heyete cıkıyorsun raporunu sana vermiyorlar onu sgk ya yolluyorlar orda karar veriliyor ağır orta yada hafif diye hepsi bu kadar normal engelli raporuna ayriyeten başvuruyorsun onda oran yazıyor benim normal engellilik raporum yüzde 88 çalışma gücü kaybım da hafif oda yüzde 45 hepsi bu

@kara duman, teşekkür ederim Allah razı olsun.Heyet bir kaç soru sordular sonra dışarı çıkarttılar sonuç bekleyeceğim artik

@Ben_Claudius, hayır kendi devlet hastanesinde daimi gittiğim doktor dahilinde

Calışma gücü kaybına sgk konttol şartı koyuyormu sagolun

@tb2nhf, istedikleri tetkik ler ne kadar sürer bilemezsin film isterler emg isterler tahlil isterler buna göre degişir ama normalse her şey dr gezmen 4 gün de biter 10 bi haftada heyeti beklersin

@güllerin efendisi, benim engelli raporum 2 yıllık emeklilik süresiz kontrol yok

Üst Alt