Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliği iptal edip memur olabilir miyim?

Konular
7
Reaksiyonlar
0
merhaba
%61 ile 1 ay önce özel sektörde vergi indiriminden emekli oldum.
e-kpss den 83 aldım.
tercih yapsam dahi emeklilik yüzünden atanamayacağım söyleniyor.
atanmak için nasıl için nasıl bir yol izlemeliyim?
emekliliği iptal edip memurluğa geçebilir miyim?
tecrübesi veya bilgisi olan üstatlar yardımınızı bekler iyi günler dilerim.

Atamanız olur ise kurumunuzdan göreve başladığınıza dair belge alarak SGK ya müracaat edeceksiniz ve emekliliğinizi iptal ettireceksiniz. İki emeklilik imkanı maalesef yok emeklilik şartlarınız sil baştan değişecek ve 5510 sayılı yasaya tabi olacaksınız.

ROMANTİKDÜŞ adlı üye ile iletişime geç
ROMANTİKDÜŞ

ben malülen emekliyim 2010 yılında memur olarak çalışmaya başladım ve hem kendi kurumuma hemde sgk ya memur olarak çalışmaya başladığımı yazılı olarak ilettim sgk benim malül maaşımı kesti sonra araştırmalarım sonucunda emekli maaşımın kesilmesine gerek kalmadan memur olarak çalışabileceğimi öğrendim ve buna dair yasanın metnini alarak bir dilekçe ile sgk ya baş vurdum sonuç olarak 5510 sayılı yasaya dayanarak maaşım gereiye dönük olarak tekrar bağlandı sana tavsiyem 5510 sayılı yasayı bilgisayardan döküp sgk dan buna dair bilgi istemen.

engelli emekliliğyle hiçbir şekilde memur olamazsınız
iptal ettirseniz dahi
kanunlarda açıkça belirtilmiştir

Üst Alt