Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliği reddedildikten sonra yüksek sağlık kuruluna itiraz edip emekli olan var mı

emin çevik

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar malulen emekliliği reddedilip yüksek sağlık kuruluna itiraz eden ve emekli olan varmı.varsa lütfen bilgi amaçlı yazabilirmi

2 red aldım itiraz ettim 8 aydırda sonuç bekliyorum :(

bu gün ankara yüksek sağlık kurulundan evrakım geldi.yine reddedilmiş.Allah bunları bizden beş beter etsin.normal emekliliğime 9 sene vurdu.son 3 senem var.malul emeklide yapmıyolar.benim durumumda olupta tekrar baş vuru yapan varmı.emekli olan varmı

Ya bir süre sonra yeniden başvurmak ya da 2. red kararına karşı dava açmak lazım. Başka bir seçenek yok maalesef

uzun bir süreden sonra hepinize günaydın.benim evrak ankaradan ret cevabı gelmişti.yüksek sağlık kuruuna gönderdim oradanda red geldi.sigortaya sordum.yeniden başvuru yapamıyormuşum.gerçekten öylemi.bana yardımcı olurmusunuz

benimde öyle önce il sağlık kurulu ardından yüksek sağlık kurulundanda red geldi. benim düşüncem mahkemeye vermek. neden yeniden başvuru yapamıyorsunuz ben yapılıyor diye biliyorum.

Üst Alt