Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliğimde durmadan kontrol istenmesinden bıktım!?

seven06

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Bıktım artık canından 6 yıldır sürekli her yıl rapor al hastane hastane gez insanların deli muhamelesine maruz kal.sgk daki memurlarin asaglamasindan bıktım artık. Bugün yine cvp geldi yine kontrollu emeklilik.
Arkadaşlar kontrollu emeklilige itiraz edebilirmiyim.

seven06 mrb sgk gidip emekliliğinizdeki kontrol şerhinin kalkması için dilekçe verebilirsiniz 6 defadır kontrol vermişler aslında artık bu şerhi kaldırmaları gerekti.

Umut2135 nasıl bir yol izlemem lazım allah için yardımcı olun kafayı yiycem.

8 senedir emekliydim 3 kez kontrol muayenesi oldum sonuncuda yüzde 60 altında kalıp emekliliği kestiler 100%100 ağır engelli olmama rağmen sürekli raporum var buna rağmen bu bilinçsiz acemi doktorlar maaşımı kesti itiraz ettim senin en azından kontrol muayene iyi sonuç olmuş kazanmışsın itiraz etme bunların sağı solu belli olmaz raporunun oranı kaç seven 06 selamlar

Sgk ya gittim ordaki memur benle dalga geçer gibi böyle bir şey yok dedi.yarın yine gideceğim ama nafile

Arkadaşlar merhaba,
Emekliliğimize SGK nın kontrol şerhi koyup koymadığını nasıl anlıyoruz?

Kontrol muaynesi devlet memurlar icin var mi?kesin bilgisi olanlardan cevap rica ediyorum.

wiya

Evet ben de merak ediyorum. Bilen varsa lütfen cevap verebilir mi?

wiya equasis
4a-b-c farketmeksizin herkes için kontrol muayenesi riski vardır

fatih2009
Emeklilik için eve gelen yazıda yazar kontrol olup olmadığı

seven06
Sürekli kontrol muayenesine çağrılmanızın kronik hastalığınızla bağdaşmadığını ve kontrol eziyetinin kaldırılmasını talep edin BİMER aracılığı ile.

OturanBoğa 5510 sayili kanuna tabi 4/A. 4/B 4/C calisanlarinin hepsi malulen emekli olmalari halinde sgk nin kontrol muaynesine tabi seklinde anladim. Tesekkurler

Malulenmi emekli olmuş muydunuz.Yoksa vergi indirim belgenizlemi olmuş muydunuz.

Hayir ama emeklilik islemlerim yapilmak uzere sgk ya sevk edildi.

Üst Alt