Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliğime 2 yıl var. Bu arada isteğe bağlı prim ödesem ne olur?

soket

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
31 08 2011 de ssklı işten ayrıldım erken emeklime 2 yıl var iş bulamazsan isteğe bağlı bağkuramı geçsem veyahut başka neyapabilirim giden günler boşa gidiyor.selamlar

Fatih bey bağkura geçmeyin maaşı etkiliyor eğer iş bulamazsanız muhasebeciler inşaatlarda yarım prim parası ile sigortalı gösteriyorlar haberiniz olsun

Kesinlikle isteğe bağlı prim ödemeyin. Değil emekli maaşınızı yükseltmek, düşürür bile.

selam arkadaşlar bağkurda yüzde 40 ila 50 arası pirpm gün sayısı 4080 güne düştü deniyor yeni yasayla bu dogrumu bilen varı

1 Ekim 2008 sonrası 3,5 seneden fazla istege baglı prim ödemesi BAGKUR emeklilik şartlarına girer.

% 40 ve üzeri raporu bulunan Bağkurluların emeklilik kriterleri:

bagkur.PNG

selam arkadaşlar ben ssk mı devam ettiremedim bağkurdan silinmiş 15 yılım var 1994 ila 2008 adası şu anda 3000 günüm var üstüne 1680 gün lazım bağkura gittim bu silinmiş günleri çıkarırsak hepsini ödemen şart diyor bende hepsini ödemeye hem gücüm yok hemde bana gerekeni ödeyelim dedim televizyonda bir sosysl güvenlik uzmanı 2000 den önce bütün ödenmeyen günlerin tamamen silindiğini ancak 2000 den sonraki silinmiş günlerin tekrar çıkarılabildiğini 2000 den sonraki günlerde yatırılmassa 2014 yılında tamamen silineceğini söyledi benim için 2000 den öncekilerin silinmesi daha iyi o zaman 8 yıllık borcum kalıyor bağkur memuruna bunu sordum yok diyo baştan atıyor bu konuda bilgisi ölan varsa yardımcı olursanız sevinirim

Bağkur borcunun bir kısmını ödemek mümkün mü, bilen var mı?

Üst Alt