Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliğime 6 ay kala hep sağlık raporu aldım/alıyorum. Bu emekli maaşımı düşürür mü

datatip

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Hekese iyi günler.
15 gün önce üzerinizden uzak olsun kalp krizi geçirdim ve 2 ay rapor verilecek.12 nİsan' 2016 da da Emekli oluyorum,dilekçemi vereceğim.Daha öncedende 4 ay rapor almışlığım var.Toplamda Nisan 12 ye kadar 6 ay sürekli raporlu olmuş olacağım.Emekli sandığına tabiyim,pratisyen doktorum.Bir arkadaş,rapor aldığın için maaşını düşük alırsın.SSK'da son maaşına göre emeklilik parası alırsın bi sor bakalım,emekli sandığındada öylemi dedi.Eğer böylesi varda son ay çalış,tam maaş almış ol dedi.
Ne dersiniz arkadaşlar böyle bir olsalık varmı.

yıllık kazanç baz alınır diye biliyorum

Cevabına çok teşekkür ederim Oturan Boğa.Nihayetinde döner sermaye emeklilikte hesaplanmıyor,raporlardada döner sermaye verilmiyor zaten.Bordroda alınan maaş bazali zaten raporluda olsam veriliyor ve emeklilikte baz alınanda bu nasılolsa değilmi.Saygılar.

Üst Alt