Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliğimi durdurup çalışırsam, daha sonra yeniden emekli olabilir miyim?

1806

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
Emekliliğini hak etmiş durumdayim diğer taraftan da calismam lazim engelli bir çocuğum var malum emeklilik maasi yetmez diye düşünüyorum ne kkadar dayana bilirim calisma temposuna onuda bilmiyorum ama can cikmayinca hep insan hastada olsa geride yavrularına birşeyler bırakmak istiyor.benim sorum emeklilik hak ettiğim için bu hakkini daha sonra kullanip eğerkazanirsam ekpss yi memur veya iişçi olursam calisabildigim kadar calisip sonrasında bu hakkini kullanabilirmiyim tekrar emekli olabilirmiyim

e
mekli olan veya çalışalar ekpss ye giremiyor.

Emekliliğinizi iptal ettirirseniz, sonraki başvurunuzda süreç yeniden işler. Ama vergi indirim hakkınız bakidir. Yani ona istinaden emeklilik başvurusu yaptığınızda yine rapor vs. almadan kolayca emekli olursunuz

Şuan zaten emeklilik işlerini baslatmadim sadece dilekceme emekli olabilir cevabi geldi eğeriistiyorsanız isi birakip başvurun deniyor bende ekpss hazirlanmistim olurda kazanirsam biyeri calisiyim daha sonra emeklilik icin yine başvurabilir miyim diye sormustum

Sınava az kaldı bekleyin velev ki kazanır iseniz emekli olmazsınız, kazanır iseniz direk memur olarak çalışmaya başlarsınız.

Sayın 1806 arkadaşım, arkadaşların dediği doğrudur sen eğer emekli olmak için dilekçe vermediysen veyahut emekli olmadıysan korkacak birşey yok sınavına girersin tercihini yaparsın çıkarsa hayırlı olsun çıkmazsa nasip dersin o zaman askıda olan emekliliğin keyfini çıkarırsın aldığın maaş yetmiyorsa ek iş yaparsın (malülen emekli olmamak kaydıyla) gül gibi geçinirsin, yani bu kadar sıkıntı yaratma...

Üst Alt