Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliligimi vermeyip memurluga atandim. İlerde bir sorun olur mu?

bertan

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
Ben emekliligimi doldurdum ancak memurluga atandim simdi ilerde bir problem yaratirmi bu durum yani istedigim zaman emekliligimi verebilirmiyim vergi indirimimde var yardimci olacak arkadas varmi

bertan

SGK emekliliği ilen Emekli Sandığı emekliliği şartları bir birinden farklı.

Emekli sandığından şartlarınızı yerine getirirseniz emekli ola bilirsiniz. Geçmişteki SGK pirim ve günleriniz emekli sandığına aktarılır.

bertan
emekli iseniz sorun yaratmaz emekli maaşın devam eder ama bildiğim kadarı ile devlet emeklilik hakkı kazanan engelli memurları emekli ediyor çalışmasına izin vermiyor. sana tavsiyem SGK ya git bilgi al.

emekliliği hak etmiş olabilirsiniz ama emekli olmak için talebpte bulunammışsınız mesela adam 50 yaşında emekliliği hak ediyor ama emekli olmak istemiyor 65 yaşına kadar çalışmak istiyor maddi durumdan dolayı sen emekliliğini doldurmuş olabilirsin sen istemediğin sürece 65 yaşına kadar çalışabilirsin
eğer memeurluktan emekli olmak istersen eğer memeur olarak en az 3,5 yıl çalışman gerek bunun altında çalışmışlığın olursa sigortadan emekli olrusun

emekli dilekçesi verip emekli aylığı alır isen ataman gerçekleşmez sende sanırım sadece günün primin doldu beklemedesin
emekliliğe ayrılmadığın için sorun olmaz

Emekli sandiginda emeklilik sartlari neler umit kurtulus kardesim

bertan

4c statüsünde emeklilik için artık aşağıdaki tabloya tabisin:

(ilk sigortalı olduğun tarih + )

bagkur.PNG

OturanBoğa abi benim ilk sigorta girişi 1998 artı 5628 gün ssklı çalışmışlığım var ve şimdide mebe hizmetli atandım vergi indirimde var ben yanlışmı yaptım memurluğu seçmekle acaba emeklimi olsaydım sen daha iyi bilirsin biraz bilgilendir beni şimdi ben nasıl ve ne şartlarla emekli olacam

bertan

1261 gün memur olarak çalıştığında memur statüsünde emekli olacaksın. Bir kaybın olmayacak ki.

Üst Alt