Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliğimin süreli mi süresiz mi olduğunu nasıl öğrenebilirim?

36ozer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bilgisi olan lütfen yazsın ankaradan kagıdım bugün geldi %60olarak aynen onaylamışlar ama bir yıl süreli eski raporumu onaylamışlar zaten eski raporumun süresi 4 ay sonra doluyor anlamadım vergi indirimini vermişler süreli süresiz yazmıyor hak kazanmıştır diyor sadece bu kagıtlarla ssk ya başvurabilirmiyim lütfen bilen aydınlatsın beni saygılar....

süreli yazmıyorsa sürekli olarak kabul edilir diye biliyorum...

rapor süreli ama vergi indirimi süre koymamış hak kazanmıştır yazıyor...

36ozer;

cevabi cok kolay...aynini yasadik...eli de yazani bos ver...maliyedeki kayit onemli..git oradan dosyani buldurt sor....suresini...verilen cevap..asil dogru olan...yani kaydina islenen... elindeki kagit kagit parcasi degerinde...kurumlar arasin da asil olan kendi arasindaki sicil kayitlaridir...sureli yazar suresiz cikar..sueresiz yazar tam tersi cikabiir....dogrusu kaydina ne islendigi....uyanik ol..once sor sonra elindeki kagidi goster.....kolay gelsin...

Vergi indiriminde süre koyulmamışsa, bir süre kısıtlaması yok demektir. Vergi indirim hakkınız çalışma yaşamınız boyunca geçerlidir...

oturan boga bugün emeklilik için evraklarımı içeri verdim vergi indirimim sürekli yanı süre yazmıyor raporum %60 aynı rapor gelmiş inşallah ssk süre koymaz saygılar...

arkadaşlar benim vergi indirimimde süre ibaresi yok acaba sgk süre falan koyabiliyormu benim engelim` vergi indirimim süresiz ama raporum süreliydi 1 yıl eski rapora dokunmadan yollamışlar süreli yada süresiz olup olmadıgı sgkdan eve gelen emkli kagıdında falan mı yazıyor hiç bilgim yok eve gelen kagıtta ney yazıyor sadece maaş bilgilerimi cevaplarsanız sevinirim saygılar...

Üst Alt