Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emekliliğini hakeden kişi Temmuz ve Ocak ayındaki emekli zammından faydalanabilir mi?

burdurlu

Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
emekli olanlar her yılın ocak ve temmuz aylarında emekli maaşlarına zam alırlar.emekliğini hakedip emekli olmamış kişilerin bu zamlardan faydalanmazlarmı?ileride emekli olduklarında her yıl verilen bu zamlardan geriye dönük etkilenirmi? şimdiden teşekürler.

merhaba sadece sistemde olan zam alır emekliliğini hak eden ve emekli olmayanlar eğer aldıkları maaş brüt 2750 liranın altındaysa alacakları emekli sürekli azalmakta aylık 3 ile 4 lira arasında söylüyor uzmanlar,eğer hak ettiyseniz hemen başvurunuzu yapın.

sendika sözlleşmemiz olduğundan .emekliliği bekletiyoruz.aylık 3 lira düşsede yıl bazında artış olur diye düşünüyoruz.

Merhaba yerinizde olsam hemen bu ay içinde başvuruyu yapardım 1 hazirandan maaşım başlamış olurdu ve 1 temmuzdan da enflasyon farkını alırdım 100/6 fazla olacak galiba o yüzden bana da inanma daha bilgili kişilere de sor,beklersen zararlı çıkarsın benden söylemesi bu işler hesap kitap işi.
Saygılar

o konuda haklısın.şöyle mütela etmekteyizki!çalıştığımız yerde 15 yıl oldu.kıdem ücretide 1 temmuz itibariyle artıyor.bunun 200 tl civarında artması demek.3000 tl demek.mevlam sağlık sıhhat versin.ekpss den 70 puanım var belki bir yerlere atanabiliriz düşüncesiyle kendime biraz süre verdim:kurumlar emekli eleman almaktan imtina ediyorlar.emekli tercih etmiyorlar.belki yeniden memur veya işçi olarak kurumlarda çalışma durumu olurmu bilmiyoruz.mevla görelim neyler;neylerse güzel eyler.sabrın sonu selamet olması ümidiyle.

Hayırlısı ne diyelim ama ben bugünü değil yarını düşünürdüm.
İyi günler

hayırlısı diyelim

herkeze emekliliğin nasip olması dileğiyle.

Üst Alt