Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik açısından yeni rapor alınca eski rapor geçerliliğini yitirir mi?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Herkese hayırlı geceler yeni rapor alınca eski rapor geçerliliğini yitirirmi
Vergi indirim emeklilik için

vergi indirimi bir kez alınır sürekli vergi indirimide her zaman gecerli olur

ALEXSANDERS

Emekliliğe temel olan raporu aldıktan sonra her ne sebeple olursa olsun düşük oranlı rapor alınırsa, sgl bunu fark eder ve kontrol muayenesine çağırır. vergi indirimi sürekli olsa da bu risk her zaman vardır. Aman dikkat!

Bülent bey benim en son aldığım %56 rapor ve vergi indirim sürekli 2018 7. ayında emekli oldum bunda hiç bir sıkıntı yok her şey normal daha önce 2016 yılında sürekli rapor 1 yıllık vergi indirim ile emekli olmuştum 2017 yılında beni kontrol için ssk çağırdı gittim kontrolde raporun %39 kaldı emekliligimi iptal ettiler 2700 tl 1 aylık yersiz ödeme diye borç çıktı onuda ödedim şimdi iptal olmuş raporla beni tekrar kontrole çağırdılar bunu anlamadım kimseye anlatan adım ölmüş bitmiş raporun kontrolü olurmu lütfen bilenlerden cevap sayın bülent bey.

alınmış yüzde 56 rapor ve sürekli vergi indiriminizle nasıl emeklilik iptal olur yaa o nasıl iş!!??...valla hocam elinizdeki evrak raporlarla bağlı olduğunuz sgk kurumuna bizzat müracatdan başka bir seçenek gözükmüyor sizin için....maalesef hocam burası türkiye herşey olur bu ülkede ...kolay gelsin geçmiş olsun..

Kuruma gittim kimse laf söz anlamıyor geçen hafta maasimı dondurdular gittim laf anlatıp acmadilar avukatimla gittik açılacak yanlış oldu dediler bugün maaş günüydü maaş donuk aradım ssk kurumu yapacak bişey yok ankaradan cevap gelince diyorlar düşük olursa açılmaz dediler benim maaş yeni raporla diyorum anlatamadim kimseye ne yapacağımı bilmiyorum

Üst Alt