Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvuru takipteki evrak kapandı ne anlama geliyor?

serkan 35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
evrak kapandı nedemek oluyor anlamı nedir acaba

1 14.03.2017 ADANA SGİM BÖLGE SAĞLIK KURULU SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 14.03.2017 ADANA SGİM BÖLGE SAĞLIK KURULU SERVİSİNE
3 27.03.2017 ADANA SGİM TAHSİS MALÜLLÜK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 27.03.2017 ADANA SGİM TAHSİS MALÜLLÜK SERVİSİNE
5 27.03.2017 ADANA SGİM TAHSİS MALÜLLÜK SERVİSİNE DOSYASINA KONULDU
6 EVRAK KAPANDI..

naaş bağlanmış demektir bu işlemin tamamlandığı anlamına gelir size yazı gelecek maaş yazısı

engelli emekliliği mi malulen emeklilik mi başvurmuştun kardeşim

malülen başvurmuştum evrak elime geçmedi hala telefonla ögrendim red oldugunu

red cevabı elime geçmedi yinede itiraz dilekçesi verdim başka ne yapabilirim bilgisi olan varmı ?

Malüllük şartlarını yerine getirememişsinizdir.

Vergi indirimi ilen emeklilik şartlarınızı yerine getirdiyseniz o şekilde başvurun.

yaşınız, işe giriş tarihiniz toplam gününüz rapor oranınız gibi bilgiler paylaşın..

yaşım 46 sigorta başlangıcım 15 10 1992 2775 gün bagkurum 1000 günde sgk var toplamı 3775 gün şeker hastasıyım kalp damar tıkanıklıgım var tek damarda 2 stent bulunmakta sol gözde şekerden dolayı görme kaybım var igne vuruluyorom ve doktor disk kayması oldugunu söyledi

serkan 35

merhaba kardeşim siz yaşlıklık emekliliğini zaten hak etmişsiniz malülen olabilmek için tek hastalıktan % 60 alman gerekiyordu çoklu hastalıklardada kesinlikle çalışamaz ibaresi olması lazım ama sizin için en güzeli yaşlılık emekliliği başlangıcınız 1992 ve toplamdada 3775 günüm var diyorsun 16 yıl 3760 günle yaşlılığı hak ediyorsun bu arada rapor oranını yazmadığın için 3. dereceden hesaplama bu

şuan çalışıyorsanız işyeriniz sizi vergi indirimi almak için defterdarlığa yönlendirsin.. defterdarlıkta vergi indirimi için hastaneye sevk eder alacağınız en az %40 ve üstü rapor Ankarada onaylayınca size ve işyerinize yazı gelir bu yazıya mütakip emeklilik müracaatı yapabilirsiniz.. zira pisim günüüz ve yılınız erken engelli emeklilik için yeterli.. malülen emeklilik için tek hastalık veya sakatlıktan en az %60 almanız gerek ki buna gerek yok..

Ben 1992 yılında bagkur lu olarak başladım 2771 pirimim var
2001 yılından ssk başlangıcım var şu an ssk günüm 1201 günüm var
bagkuru ssk aktarmak için 1261 gün gerekiyor

3 ay yurtdışım var onu yatırırsam bagkur ssk geçer mi
bu arada 47 yaşındayım raporum 59 yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.

serkan 35...hocam sana gerekli cevapları vermişler zaten,neden bu kadar bekliyorsunki halen!?...yüzde 59 la malulen emekli olamassın zaten red cevabı doğrudur hakkındaki...sen defterdarlğa müracat edip vergi yüzde 40 vergi indirimi alarak emekli olabilirsin şu an...ya da malulen emekliliği kafaya koymuşsan tekrar hastaneye müracat edip yüzde 60 alıp malulen olursun...ki tafsiye etmem engelli emekliliği daha kolay.

Üst Alt