Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurum 6 ay sonraya ertelendi. Bu arada çalışabilir miyim?

alperen222

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
%50kalp %80 psikiyatri toplam %90 çalışamaz raporum var...malulen emeklilik için başvuru yaptım hastaneye sevk edildim hastane 6 ay daha kontrol istedi 6 ay daha kontrol edip sonra hastane karar vericekmiş ..şu anda çalışırsam sigortalı herhangi bir sorun olurmu saygılar

Olmaz çalışabilirsiniz neden sıkıntı olsun ki ?

Hiç bir sorun olmaz... Sonuçta emeklilik başvurunuz kabul edilmiş ve işlemler sürüyor değil. Ne zaman ki malulen emeklilik başvurunuz işleme konur, o zaman çalışmamanız gerek.

acil yardım %90 raporumla ilgili malulen emeklilik

izmirde yaşıyorum %90 raporum var bununla malulen emeklilik için başvuru yaptım %50 kalp %80 şizofren rahatsızlığım toplamda %90 yapıyor malulen talebimde 18900 günüm var hastaneye sevk verdi tepecik araştırma hastaneside 6 ay konrtol istedi 6 ay kontrole gidiyorum her ay şu anda sigortam yatarsa 6 ay sonuna kadar hrhangi bir sorun çıkarmı acaba raporum çalışamaz %90 saolun şimdiden

6 ay sonunda durumunuzun maluliyeti gerektirdiğine dair rapor verildiğinde, sgk size "işten çıkın ve malulen emeklilik için başvurun" diyecek. O zaman işten ç ıkıp başvuracaksınız ve malulen emekliliğiniz gerçekleşecek.

Yani, o zamana kadar prim yatırmanızın bir zararı yok.

Üst Alt