Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurum onaylandı. Kontrol muayenesi kaç kez isteniyor?

burçak direkçi

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
malulen emekliliğe bşvurmuştum.% 70 psikiatriden özürlüyüm.emeklilik için cevap geldi,% 60 özür oranı ile 10 yıl şartından dolayı temmuz 2012 de emekliliğime karar verilimiş.Fakat 2013 eylül ayında tekrar kontrol için heyete girmem gerektiği yazıyor.Ankara % 70 özürlü raporundan sonra çalışıp çalışamayacağıma ve hastalığın tedavi ile düzelip düzelmeyeceğine dair yazı istedi.Ben tekrar heyete girdim çalışamaz ve tedavi ile düzelemez raporu aldım gönderdim ona rağmen 1 yıl sonra kontrol istiyorlar.Ben şuan çalışıyorum zor da olsa emekli olmaya korkuyorum emekliliğim yanar diye. Ben şunu sormak istiyorum daha kaç kez heyete girerim ömür boyumu yoksa 1 sene sonra girmem yeterlimi? İlginize çok teşekkür ederim.

Bu konuda kimse net bir şey söyleyemez maalesef. Ama genel uygulamada 2 kere kontrol muayenesi yapıp, üçüncüde sürekli ibareli raporu veriyorlar...

Üst Alt