Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurum sistemde oluşan bir hata nedeniyle sonuçlanmıyor..?

saho

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar

ben 1980 de ssk lı olarak işe başladım
20 05 2011 dede emekli şartlarına haiz oldum.
kuruma dilekçe verdim ,bana tahsis numarası verdiler.
1 ay sonrada gittim sordum bir haber yok diye bana işyeri açıp kapatığım dönemde 3 aylık bağkur borcum olduğunu söylediler, onu yatır dediler, yatırdım
.emekli olmak için başvurduğum tarih 23 05 2011 dir ,bağkur borcunuda 22 07 2011 de yatırdım. maaşımın bağlanacağını söylediler, hala bir ses yok arıyorum bağcılar ssk dairesine internet hatlarında bir hata olduğundan ulaşıp hizmetlerimi yollayamadıklarını söylüyorlar,

ne yapmalıyım,emekli maaşım dilekçe verdiğim tarih itibari ile başlarmı.
teşekkürler

rahat ol ilk önce dilekce verdiğin günden itibaren başlar bende yeni emekli oldum eğer gidebiliyorsanız gidin yüz yüze konuşu yoksa telefonda salıyorlar yüz yüze konuşunca kaçamak cvp vermiyorlar eğer gene tatmin olmasanız cvptan müdürleri var cıkın şikayet edin artık eskisi gibi değil herşey

iletişim

çok sağolun verdiğiniz cevap beni hayli rahatlattı

Haziran itibarı ile emekli maaşınız birikiyor içerde...

yardım

sayın ibo3535 bana cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim.özür dileyerek bir şey daha soracağım siz nasıl emekli oldunuz süreç nasıl gelişti ve ne yaptınız bürokrosi karşısında hayırlı akşamlar

benim izmir sgk genel müdür yardımcı tanıdık bir kaç günde bitti işler bu ülkede biraz her yerde dayın olması lazım ama sizin yavaşta olsa sonuç olur rahat olun

ibo3535;

Bana da yardımcı olur mu sizin tanıdık :)
Emeklilik başvurumu yaptım bende beklemedeyim

berna gökçen yılmaz izmir sgk merkez müdür yardımcısı 3 katta cıkın ona size yardımcı olur dahili telofunuda 2155 ama gidin yüz yüze konuşun bu işlerle ilgilenen hacı bey var onun yanına cıkın bütün evraklarınıza götürün bi günde yaparlar işleminizi emin olun yalnış yazmadım sadece bi günde emekli ederler izmirde yeni uygulada girdi hemen işlemler oluyo

Pazartesi günü gideceğim.
"Evraklarınızı götürün" derken hangi evrak? Başvurduğum SGK evrakları kendi yolluyor bölgeye.
Bende bir evrak yok
İzmirde hızlı olduğunu bende duymuştum fakat bu kadar hızlı olabileceği aklıma gelmemişti.
Pazartesi her şey belli olacak.
Teşekkürler İbrahim bey

En öneli evrak vergi indirimi gerisini ordan sizin tc bulunuyor ama mutlaka vergi indirimi kağıdı olmadan gitmeyin işiniz olmaz yoksa

Vergi indirimi için başvurmadım ki ben? Ben sadece malulen emekli olmak için başvurdum. Vergi indirimi olmadan malulen emekli olunmuyor mu yani?

Onu bilmiyorum malülük işlemlerini siz gidin sorun dediğim kişiye

ibo5555

ibrahim bey çok teşekkür ederim ama benim ankarada da başka yerdede dayım yok ;)bekleyeceğiz gariii:rolleyes:

Geçte olsa ne olursa olsun eninde sonunda yapacaklar sizde nasılsa paranız işliyo biraz sabır demek

yardım

sayın ibo5555 çok teşekkür ederim ama kafama takılan emeklilik dairesindeki memur bağkur borcunu ödediğin zaman başlar maaşın dedi bağkur daki memur birikir kişiye göre değişir dedi hangisine inanayım ben ssk dan emekli olmak için bekliyorum:eek:

ya kusura bakma dalgınlıkla ibo3535 yerine 5555 yazmışım

Emeklilik dilekçesi verildikten ve tahsis numarası aldıktan sonra emeklilik başlar,prim borcu olmaz bende aynı aşamadayım yoğunluktan dolayı geçiktiriyorlar sistemlerle ilgisi yok şu yapılandırma yapılıdı ya ondan geçikiyor beklemekten başka bir çare yok ben ağustos 1 den itibaren sağlık hizmeti alamayacağımı söylediğim halde bekleyeceksin diyorlar

Üst Alt