Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvuruma olumsuz yanıt geldi. İtirazım da reddedildi!?

kerimoglu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
herkeze iyi günler sitenize yeni kayıt oldum kabul ettiginiz için teşekkürler ben as ve behcet hastasıyım sag gözümde körlük oldu ve kasıklarımda belimde tutulma var emeklilik için başvurdum yüzde 26 verdiler itiraz ettim itarazımada red geldi ne yapabilirim

kerimoglu

SİZ MAULLEN EMEKLİLİK İÇİN BAŞVURDU iseniz oranınızn çok daha yüksek olması gerekir ama bulunduğunuz ilde devlet hst gidip heyete girerseniz 40 ve üstünde oran alırsanız ve çalışıyorsanız vergi muafiyeti ile erken emekli olabilirsiniz daha açık yazmanız gerekir sskmısınız bağkurmusunz ne kadar gününz var çalışıyormusunz

slm benim 5796 günüm doldu heyete girdim tam incelemediler bende heyet raporunu sgk gönderdim 26 dediler gecmedi bende itiraz ettim itirazımı kabul etmediler evet bagkurluyum doktorlar bu konularda sorumluluk almıyolar iki hastanede heyete soktular doktorlar aynı hastalıktan farklı farklı puan verdiler mesele behcet hastalıgından sag gözüm yüzde 30 civara kör oldu bi doktor yüzde 15 verdi digeri senin gözünde bişe yok dedi as hastalıgında bi doktor yüzde 25 verdi digeri yüzde 8 verdi anlamadım tabi bu durumda olumsuz sonuç aldım

kerimoglu

benim emeklilik serüvenimi okuyunuz size emsal olacaktır siz 5510 sayılı kanunun 28 maddesine göre emekliliğinizi isteyiniz
http://www.engelliler.biz/forum/eme...-geldi-28-maddeden-emekli-olabilir-miyim.html inanın erken yaşlılık emekliliği maddi olarak maluleten emeklilikten çok çok iyidir mesala malul emeklisi çalışması yasaktır erken emeklilikte çalışabilirsin ve maaşıda malul emeklisinden iyidir balhazard formülüne göre (hastalıklarının toplamı) %40 ve üzeri alırsan sağlık kuruluda onaylarsa emekli olursun

Sonuçta siz en az %40 özürlü raporu alamadığınız sürece hiç bir hak talep edemezsiniz bile. Kaldı ki %39 la bile bir şey yapamazsınız.
Siz %26 lardan bahsediyorsunuz kerimoglu

Üst Alt