Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurumda süreç ne aşamada?

CrazyPersonel

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selam..
Emeklilik işlemlerim için aşağıdaki gibi bir evrak takip süreci gözükmekte..
şu anki duruma göre ne durumdayım..
yardımınızı rica ederim..

Sıra No Tarih Birim İşlem
1 12.03.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 12.03.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE
3 12.03.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 3 SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 12.03.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 3 SERVİSİNE
5 20.03.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
6 23.03.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE

CrazyPersonel,
Evrak kurum içerisinde dolaşıp duruyor ben onu anladım daha yeni müracaat etmişsin bekle bakalım..

officer

Beyfendi ben 2 ay önce emeklilik kagıdımı kuruma verdim ama sgk evrak takip sitesinde halen gözükmüyor bulunamadı diyor tc girince neden acaba ?

sevgili dostum ben 14 ocakta verdim henüz postadan gelmedi yapılandırmalar dolayısı ile çok yoğunluk varmış nisan da maaş alırsın dediler

Sayın CrazyPersonel emeklilik işlemleri yaklaşık olarak 3 ay kadar sürmektedir işlemlerinizi edevletten takip edebileceğiniz gibi alo 170 hattından da takip edebilirsiniz
saygılarımla

Bende 15.01.2015 te müracat etmiştim yeni rapor istediler raporda eksiklikler varmış! bir iki ay daha bekleyeceğim en azından öyle gözüküyor devletin acelesi yok sen bekemişsin kimin umrunda:mad:

aradım servisi ..
maliyeye yazı göndermişler..
onun dönüşünü bekleyecekmişiz bakalım..

Sıra No Tarih Birim İşlem
1 12.03.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 12.03.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM TAHSİS EMEKLİLİK MÜRACAAT SERVİSİNE
3 12.03.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 3 SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 12.03.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ 3 SERVİSİNE
5 20.03.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
6 23.03.2015 İSTANBUL SGİM UNKAPANI SGM GİDEN EVRAK SERVİSİNE
7 26.03.2015 KURUM DIŞINA ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
8 26.03.2015 KURUM DIŞINA

Üst Alt