Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurumda yazılanlar ne anlama geliyor?

davut282828

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
VARİDE TARİHİ : 07.02.2014
GELDİĞİ YER SGKB GİRESUN SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. KİMLİK NO
SİCİL NO TAHSİS NO :
ADI : ŞENOL SOYADI : GÜNER
EVRAK NO : EVRAK TARİHİ : 18.02.2014
EK SAYISI : 99 GİZLİ : Hayır
GELİŞ ŞEKLİ : ÖZEL KARGO GELİŞ NUMARASI : KP00301814528
KONUSU : DİĞER
Sıra No Tarih Birim İşlem
1 07.02.2014 GİRESUN SGİM TAHSİSE HAZIRLIK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 07.02.2014 GİRESUN SGİM TAHSİSE HAZIRLIK SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI
3 17.02.2014 GİRESUN SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 17.02.2014 GİRESUN SGİM GELEN GİDEN EVRAK SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI
5 18.02.2014 TRABZON SGİM GELEN GİDEN-EVRAK SERVİSİNE APS İLE GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
6 19.02.2014 TRABZON SGİM GELEN GİDEN-EVRAK SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI
7 20.02.2014 TRABZON SGİM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
8 20.02.2014 TRABZON SGİM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
9 20.02.2014 TRABZON SGİM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI
10 28.02.2014 TRABZON SGİM SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİNE DOSYASINA KONULDU
11 EVRAK KAPANDI..

malul mü yaşlılık mı? süreçten bahsedebilir misiniz Davut Bey?

kardeş sgim sosyal güvenlik il müdürlüğü

zimmetten çıkarıldı demek senin evrak işlerin bitmiş hazır demek
elden sevk edilmek üzere işlendi demek sana posta ile gönderilecek demek
birde şahıs yazar oda sana gelecek demek
googleden evrak takip yaz tc kimlik numarala bunların hepsi orada gözükür
hayırlı uğurlu olsun dosyan kapanmış her işi bitmiş demek yakında maaşını alırsın

şartları yerine getirdiysen neden red gelsin kardeş pirimin günün doldu ise raporun varsa emekli olursun

yok abi onu demek istemedim evrakları tam olarak yerıne getırdim eksiksiz kimi arkadaşların yorumlarına bakıyorumda çoguna hep red cevabı gelmiş o yüzden demek istedım

Eğer turkiye.gov.tr adresinde tahsis numarası belirlenmemişse başvurun olumsuz sonuçlanmış olabilir. Bekle bakalım, sana gelecek evrakta her şey anlaşılacak. Ona göre hareket ederiz...

turkiye.gov.tr adresıne gırdım de suanda emeklilik kaydı gorukmuyor

arkadaşlar bu gün birebir sgkda memur ile grüştüm zimmetten çıkarıldı dosyasına konuldu demek hastahanedki sağlık kurulunun sgk ile yazşımasıdr sağlık kurulu sgkye gndermiş ve sgk daki sağlık kurulndada inceleneck ondan snra size tebligat gelecek davut kardeş kısa bi zamanda gelir sonuç bende bekliyorum

dosyasına konuldu evrak kapantı demek o zaman red cevabı degıl anlamına geliyor o zaman

red cevabı olsa ne yazardı acaba

kardeş red cevabı gelse bile netten öğrenemzsn tebligatla öğrenebilrsn anca internette red diye bişe yazmaz eve geleck tebligatı bekleyecksin..

red dilekçesi

benım malulenemeklılık dosyamı red cevabı geldi şimdi nasıl bır yol uygulamam gerekır acaba bana yardımcı olurmusunuz bana bıryol gosterın nasıl bır dılekçe yazmam gerekıyor acaba

yüzde kaç raporunuz vardı? kaç yıldır çalışıyorsunuz? hangi yıl işe girdiniz?
malulen emekliliği değilde erken emeklilik için şartlarınız uyuyormu araştırdınızmı?

Bir malul maduru daha biz en iyisi meclise yönelelim, toplu mesajlar atalım her gün torba yasa çıkarılıyor, bu maluliyet konusunuda gündeme alsınlar.

ilk hastaneden kalp amelıyti oldum ordu araştırm adevlet hastanesınde heyete gırdım kardoloji bölümü yüzde 100 verdi çalısamamazlıkdan bende hem hiber tansıyon ve şeker hastalım var heyetde kardolojı bölümü 100 verdıgı için şeker ve tansiyondan oran vermedılr giresun sgk raporu trabzona gonderdı trabzon sgk benı farabi hastanesınde kardoloji bölümüne sevk etti ama ordan kaç aldıgımı bilmiyorum sgk giriş tarihim 1983 gün sayım 2980 ve trabzon heyetden red cevabı geldi şimdi ne yapabilim acaba

SIZDE ERKEM EMEKLILIK ICIN Ya 3600 gunu doldurmayi bekleyeceksiniz yada karara itiraz edecek yada mahkemeyi bekleyeceksiniz.oturanboga formatör arkadaşın cevabını bekleyin lütfenn

arkadaşlar ssk evrak takip sisteminde benim işlemlerimin sonun evrak kapandı diye bir şey yazıyor.anlayamadım.20 şubatta başvurmuştum.yok oraya gönderildi,yok zimmetten çıkarıldı,tahsise gönderildi,en sonda ise dosya kapandı yazıyor.ben vergi indirimnden yararlanıp emeklilik için başvurmuştum.acaba problemmi var.ssk evrak takibinde tahsis numarasını göremedim.

malulen emeklilik başvuruma rde geldi ne yapabilirim

2 ay önce başvurdugum malulen emeklilik cevabıma red cevabı geldi şimdi nasıl bir yol cizmeliyim kendime yardım edermısınz

red kararında ne yazıyor hastalıgın nedir bütün bilgileri paylaşman lazım ki yardımcı olalım

baypass amelıetı oldum 3 tane damarım degişti kalp yetmezlıgim var şeker hiper tansiyon kolestırol cevapda red yazıyor neden yazdıgını bilmiyorum ssk gıtdım sgk red cevap geldi dedi ama kaç orandan verdigini söylemediler

teşekkür ederim bülent bey,bazılarına red cevabı geliyormuş öyle bir şey olabilirmi..benimki malüliyet emekliliği değil.

bilgi aimak

ben sara hastasıyım yaklaşık 10-11 senedir yasım 37 yaklaşık 2 ay once malülen ıcın başvurdum suan dosya burda İSTANBUL SGİM İST.BÖL.SAĞLIK KURULU MALULİYET SERVİSİNE ZİMMETTEN ÇIKARILDI acaba saraya ne kadar verıyorlar yuzde kac ayda 2-3 kere nöbet gecırıyorum nasıl geldıgını anlamıyorum ayılmma bıraz uzun suruyor 2 saat yatmam lazım kendıme gelmem ıcın bıde dızımde sakatlıgım var 4 yaşımdan berı 3 kere amelyat oldum fazla yuklenemıyorum sol bacagıma acaba saradan ne kadar yuzde alma ıhtımalım var bunu bana bırısı acıklaya bılırmı _?

Üst Alt