Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurumu yapıp aynı işyerinde çalışmaya devam edebilmek için prosedür..?

HALISGUNAYDIN

Yeni Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba....su anda bir is yerinde çalışıyorum.emekli olmak istiyorum dilekçesi vereceğim , isten çıkış yapmamı istiyorlar....firmadan haklarımi aldım.hatta işlemler bittikten sonra devam edeceğim... Sunu sormak istiyorum.devam etmek için tahsis numarasimi lazim bu numarayı şirkete mi vereceğim.....birde bu numara hemen verilirmi yada yaklaşık ne kadar sürer, emeklilik işlemlerinin bitimiyle mi verilir.teşekkür eder saygılar sunarım.

HALISGUNAYDIN

Tahsis talebinde bulunabilmeniz için mutlaka işten çıkışınızın yapılması gerek. SGDP li olarak işe girişinizin yapılması için tahsis numarasına ihtiyacınız yok. T.C.Kimlik numarası ile işe girişiniz yapılır. Dikkat edin, İşe girişinizi yanlışlıkla normal sigortalı olarak yapmasınlar mutlaka SGDP olarak yapılması gerek.

Yani isten çıktım Ssk ya bildirdim.hemen SGDP Den ise girebilimiyim,yada kaç gün sonra giriş yaptirayim.beklememek gerek yok mu?cevap için teşekkür ederim

kendimden örnek vereyim 2015 kasım ayının son günü e-devlet üzerinden emeklilik başvurusu yaptım 1 aralık 2015 itibariyle yani birgün sonra hiç ara verilmeden tekrar SGDP ile işe başladım .. iyi günler

Aysonu çıkışını yaparlar takip eden ayın 1. günü giriş yapılabilir.

Üst Alt