Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurusu ayın hangi günü yapmalıyım?

secrtydeveci

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
OturanBoğa
Sayın Bülent Bey,benim 22 mart da emeklilik için sürem doluyor.
Fakat kafama takılan 25 mart da müracaat yapmayı düşünüyorum ama iş yerimden bana sigortan nisanın 23 yatar diğer ay müracaatını yapabilirsin dedi mart 22 doluyor 25 mart ta müracaat yapabilirmiyim bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim rica etsem

secrtydeveci

Aynı süreçten bende geçtim. Söyle izah edeyim :

İşyeriniz Sgk ya emeklilik başvuru tarihin 25 mart olacaksa 24 martta işyerin o güne kadar çalıştığın günleri yatıracak. Bende 28 ocakta günüm doldu 31 ocakta işyerimdeki özlük işlerine konuyu anlattım onlar 30 ocağa kadar olan kısmı SGK ya yatırdı. Ben 31 ocakta emekli olabilir kağıdımı SGK dan aldım işyerime gidip istifa ettim. En önemlisi SGK dan çıkışınızı yaptırıp öyle SGK ya gitmeniz. Ondan sonrasını zaten SGK günlerinizi görüyor ve tahsis belgesini doldurup işlemleri başlatıyorsunuz.

Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkür ederim ben İnsan kaynakları ile görüştüm sigortam bir sonraki ayın 23 de gözükür dediği için kararsız kalıp Bülent Beye yazdım konuyu ama bir sıkıntı olmaz ise bu ay müracaatımı vermeyi düşünüyorum.

Üst Alt