Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurusu için neler gerekli?

beyzas

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar emeklilik dilekçesiyle beraber hangi velgeleri teslim etmeliyiz sgk ya acil yardımcı olabilecek arkadaş var mı

beyzas vergi indirim belgesi ve sgk da dolacak tahsis talep belgesi bide nüfus cüzdanı yetiyor

Sadece tahsis talep formu yeterli.Vergi indirim yazınızın bir fotokopisini eklemeniz de aydalı olacaktır.

tşk ederim e devlet üzerinden başvurursam işlem nasıl olur

arkadaslar ben vekalet vermiştim muhasebecimize sgk dan emekli olabilir yazısının gelmesini bekliyoruz dedi.eksik işlenen günler için başvuru yapılmış bu işlemler uzun sürermi acaba

Merhaba Bulent bey daha önce yazdigim gibi gidip dekontlarla emeklilik dilekcesini vermek isredik Ankara SGK dekontlarda sisteme işlenmeyen bir dekont varmis sisteme islendikten sonra emekli olabilir yazisini yollayacaklarini söylemişler ancak indan sonra başvurulabilir demişler 3 ay olacak hala ne bi yazi ne de bi haber var bu kadar uzun sürmesi normalmidir.

BuTcHeR
Eyüp bey kardeşim benim vergi indirimim onaylandı ancak henüz bana ulaşmadı. Emeklilik şartlarım tamam. isyerim beni EMEKLİ OLUR yazısı olmadan birgün ara ile çıkış-giriş yaptıramazmı? Kıdem, ihbar vs. Beklentim yok

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Neden böyle bişey yapıyorsunuz.
Kıdem ve yıllık izin ücreti sizin en doğal hakkınız.

@BuTcHeR
Hassasiyetiniz için teşekkür ederim fakat bu işyerinde yeniyim
Haklarımı önceki işyerinden almıştım

Ayrıca isyerimin insan kaynakları yetkilisi çıkış/giriş arasında bir hafta on gün süre geçmesi gerekir dedi. Oysaki bazen bizim haberimiz olmadan çıkış/giriş yapıyorlar

bir hafta on gün işi hikaye.
Çıkıştan bir gün sonra işe alabilir.

koklu
Vergi dairesindeki lavuk Ankaranın onayladığı raporu görmeden işlem yapamıyorum diyince bende evrakı beklemeye başladım. Bu arada 2 tane ameliyatim var onları yaptıracağım. Raporlu sürelerin parasını aldıktan sonra başvuru yapacağım

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Türkiye de bürokrasi bu kadar ağir işliyor SGK yi aradik 10.4 2017 de mektup postaya verilmiş ankara dan anlaranin başka bir ilçesine mektup bir ayda ulaşmaz mi ya bir de adi postayla yollanmiş ne demek bu anlamadim..

Üst Alt