Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tşk ederim e devlet üzerinden başvurursam işlem nasıl olur
arkadaslar ben vekalet vermiştim muhasebecimize sgk dan emekli olabilir yazısının gelmesini bekliyoruz dedi.eksik işlenen günler için başvuru yapılmış bu işlemler uzun sürermi acaba
Merhaba Bulent bey daha önce yazdigim gibi gidip dekontlarla emeklilik dilekcesini vermek isredik Ankara SGK dekontlarda sisteme işlenmeyen bir dekont varmis sisteme islendikten sonra emekli olabilir yazisini yollayacaklarini söylemişler ancak indan sonra başvurulabilir demişler 3 ay olacak hala ne bi yazi ne de bi haber var bu kadar uzun sürmesi normalmidir.
BuTcHeR
Eyüp bey kardeşim benim vergi indirimim onaylandı ancak henüz bana ulaşmadı. Emeklilik şartlarım tamam. isyerim beni EMEKLİ OLUR yazısı olmadan birgün ara ile çıkış-giriş yaptıramazmı? Kıdem, ihbar vs. Beklentim yok
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@BuTcHeR
Hassasiyetiniz için teşekkür ederim fakat bu işyerinde yeniyim
Haklarımı önceki işyerinden almıştım
Ayrıca isyerimin insan kaynakları yetkilisi çıkış/giriş arasında bir hafta on gün süre geçmesi gerekir dedi. Oysaki bazen bizim haberimiz olmadan çıkış/giriş yapıyorlar
koklu
Vergi dairesindeki lavuk Ankaranın onayladığı raporu görmeden işlem yapamıyorum diyince bende evrakı beklemeye başladım. Bu arada 2 tane ameliyatim var onları yaptıracağım. Raporlu sürelerin parasını aldıktan sonra başvuru yapacağım
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar Türkiye de bürokrasi bu kadar ağir işliyor SGK yi aradik 10.4 2017 de mektup postaya verilmiş ankara dan anlaranin başka bir ilçesine mektup bir ayda ulaşmaz mi ya bir de adi postayla yollanmiş ne demek bu anlamadim..