Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurusu ne kadar sürede sonuçlanır?

dizayn

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
herkese merhaba, ben 28-1-2022 de engelli vergi indirimi ile emekli olabilmek için istanbul unkapanı sgk dan başvurumu yaptım. takip için bir tahsis no verdiler. internetten baktığımda aşağıdaki gibi gelen evrak dosyasına kaldırılmış yazıyor. bu kadar uzun sürmesi normal mi? okuduğum kadarıyla 2-3 gün içerisinde sonuçlanan arkadaşlar var. genel bilgisi olan var mı? teşekkürler.

EMEKLİLİK MÜRACAAT İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ 1 (YAŞLILIK 1.GRUP) Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış 02/02/2022 8:50 AM EMEKLİLİK MÜRACAATI

dizayn merhaba. 4A emekli başvurusu şehirlere göre değişiyor. 28.01.2022 de emeklilik dilekçemi verdim 31.01.2022 tarihinde onaylandı.

Merhaba,

Unkapanı SGK dan emekli başvurumu 24 şubat 2020 tarihinde yapmışım. İlk yatan maaşımın tarihi 24 mart 2020.

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. bir süre daha bekleyeceğim bakalım ne zaman sonuçlanacak. anladığım kadarıyla istanbulda en az 1.5 ay civarı bir süre gerekiyor.

Üst Alt