Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurusu ne zaman sonuçlanır?

Sener2502

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar /53 vergi indirimim ile İzmir sgk ya bugün emeklililik başvurusunda bulundum. Sizce kaç günde sonuçlanır ve takibini nasıl yapabilirim. Teşekkürler..

Sener2502
Kardeşim takibini net'ten şuan itibari ile, sgk evrak takip adlı bölümden yapabilirsin.
Maaşın bağlanması tahmini olarak 1,5 ayı bulabilir.
E devlettende bir ay sonra,emeklilik maaş bilgilerini kontrol edebilirsin.

teşekkürler ama 1.5 ay demişsin 10 gün içinde maaşı bağlananlar var bu zaman dilimi kişiye ve yaşadığı şehre göre değişiyor anladığım kadarıyla.

Sener2502 öncelikle hayırlı olsun
Bu ayın sonuna kadar işlemleriniz biterse önümüzdeki ay alırsınız en kötü ihtimal haziran ayında toplu alirsınız
Mayıs 5/7 gibi e devletten kontrol edin bilgileriniz sisteme geçmişmi diye.

Merhaba arkadasim ben evraklarimi ssk verdim 2 ayda belli olur dediler ben gittim evrak maliyye gonderildi cevap bekliyoruz diyorlar

@OturanBoğa,
Bülent bey yukardaki benim yorumumda eksik olan,yada fazla olan bir durum varmı ki,benim yazmış olduğum yorumu çürütmek adına

@umut2135 yorum yapıp,
Vatandaşa işlemlerin ayın sonuna yetişme ihtimalinden söz ediyor,umut kardeşim bugün ayın 27 si ve ay sonuna şurda üçgün kalmış ve vatandaş vergi indiriminden emekli oluyor,sadece maliyeden evrakların gelmesi enaz 15 gün sürer. Sen hangi ayın sonundan bahsediyorsun.

@OturanBoğa, Bülent bey,bu duruma çok üzüldüm,şayet yorumlarım form yönetimi tarafından uygun bulunmuyorsa lütfen benim üyelik çıkışımı yapın.

sener hayırlı olsun yakın zamandakı emeklılık ıslemlerımı yazıcam 2 nısan emeklılık basvurusu 6 nısan vergı ındım teyıdı ıcın vergı daıresıye

yazısma ıslemı 24 nısan emeklılıgım onaylandı 26 nısan emeklı evraklarım adresıme gonderıldı maas baslangıcı 1 mayıs ıscı bayramına

denk geldı umarım yardımcı olmusumdur

Sağolun çok teşekkürler sizede hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla emekli dilekçesi verdiğimiz gün itibari ile emekli maaşımız başlıyormuş bu doğrumu ve tüm bu işlemleri adım adım takip edebiliyormuyuz. teşekkürler.

15 Martta emeklilik icin (%43 Vergi indirimi ile Ankara) basvuru yaptim, 27 Martta e-devlette emekliligim goruldu, 30 martta mektubunu postaya verdiler.

Maas başlama gunu, dilekceyi verdiginiz ayin bir sonrasinin ilk gunu. Mesela 27 Nisanda dilkece verdiyseniz maasiniz 1 Mayis ta baslar.

e devlet te sgk evrak takıbı emeklılık kaydından takıp edebılırsın

Teşekkürler sizin erken sonuçlanmış hayırlı olsun.Bende dün yani 26 nisanda dilekçemi İzmir sgkda verdim inşallah fazla uzun sürmez.

@Mehmet005 arkadaşımız @Sener2502 için yaptığım yorum doğrudur senin yorumunu çürütmek adına paylaşmadım bilgiyi mesajımıda dikkatli okursan anlarsın yanlış bir durumun olmadığını kesin diye bir şey belirtmedim olma ihtimalini vede e devlette bilgilerinin oluşa bilecegini söyledim

izmirde kendimden biliyorum 26 27 dilekçeyi sgk veripde bir sonraki ay maaş alanlar var bu şehir ve sgk şubelerin iş yoğunluğuna göre değişiklik göstere biliyor zaten bilgim vede deneyimim dışında bir konu olur ise paylaşmam rahat olabilirsin

Bu forumda elimizden gelerek ve bilgimiz doğrultusunda kişilere yardımcı olmaya çalışıyoruz genel yayın yönetmenimiz @OturanBoğa sayesinde.

Slmlar bugün itibari ile devlette emekli maaş bilgilerini görebiliyorum. Bu kadar çabuk beklemiyordum Allah herkeze nasip etsin inşaallah. Cevap ve yardımlarınız için çok teşekkür

Sener2502 hayırlı olsun tekrar Mehmet005 verdiğim bilginin doğruluÄ£unu anlamışsındır umarım izmirde işlemler çabuk ilerliyor :)

Arkadaslar merhaba bende 20 nısanda ıst esenler sgk ya basvurdum.evrak takıbınde gazıosman pasa sgk ya gıttı yazıyor ne zaman cvp gelır acaba

levo55turk

Başka sigorta müdürlüğüne başvurmak süreci uzatır. Neden doğrudan gaziosmanpaşa'ya başvurmadınız ki? Birkaç haftada sonuçlanacaktır...

OturanBoğa

bulent hocam samsun da sgk ya gıttım en son yatan prım esenler ıst. dedı bende bızzat oraya goturdum.

gazıosman pasaya neden gonderıldı bende anlamadım 1 ay oldu hala cevap yok..

ben de başvuru için sgk ya gittim evrak aldılar maliyeye gidecek dediler. maliyeden sonra yazı gelecek işten çıkış yazısını alıp emeklilik başvurusu yapılacakmış. daha önce yaptıran varmı?

Merhaba ben 31 07 2018 de emeklilik başvurusu yaptım, e devletten baktığımda tahsis no, maaş günü falan görünüyor ama ödeme ve maaş kısımları hep 0. Bu 20 gündür böyle acaba bu durum hakkında fikri olan var mı,

Bu arada ben %55 raporla başvuru yaptım

hozgul...hocam sanırım bizim suçumuz istanbul da yaşamak:)...bende 13 eylül de unkapanı na müracatımı yaptım sen gibi 2.5 ay sonramı bekliyorum:)...yüzde 57 vergi indirimim ile.

deathless

Büyük illerde biraz daha uzun sürüyor... Sanırım mesele bu. Bir de şu var: Takılan yer SGK değil, vergi dairesi. O içine yandığım vergi dairesi; "evet bu rapor doğrudur, onaylıyorum" şeklinde yazıyı göndermediği için süre bu kadar uzuyor

Sonuç olumlu olsun da, bekleriz zaten başka bir şey de gelmez elden

sadece tek ilde ve 4a ssk lı çalışmam biraz avantaj olabilirmi acaba..yani il il veya diğer emekli olunan kurumlar yok bende hepsi tek yer tek kurum??

Benimki de ilk girişten beri tek yer, tek şirkette çalışıyorum

Selamlar,

Varide Tarihi: 07/08/2018 Konusu: TAHSİS TALEBİ İlgili Birim: İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SİG.T.VE H.SERVİSİ-4(TAHSİSE HAZIRLIK) Evrak Tipi: Gelen Evrak Dosyasına Kaldırılmış İşlem Tarihi: 07/08/2018
Varide Tarihi: 04/09/2018 Konusu: VERGİ İNDİRİMİ İlgili Birim: İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ EMEKLİLİK SERVİSİ -1 (MAAŞ BAĞLAMA)-529 Evrak Tipi: Giden Evrak Kayıtlı İşlem Tarihi: 04/09/2018

Sizce benim emekliliğim ne zaman onaylanır? Bilgi alamıyoruz, telefonları açmıyorlar..

Emeklilik

27.08.2018 de emeklilik dilekcemi verdim ne zaman sonuc alabilirim

Üst Alt