Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar /53 vergi indirimim ile İzmir sgk ya bugün emeklililik başvurusunda bulundum. Sizce kaç günde sonuçlanır ve takibini nasıl yapabilirim. Teşekkürler..
Sener2502
Kardeşim takibini net'ten şuan itibari ile, sgk evrak takip adlı bölümden yapabilirsin.
Maaşın bağlanması tahmini olarak 1,5 ayı bulabilir.
E devlettende bir ay sonra,emeklilik maaş bilgilerini kontrol edebilirsin.
Sener2502 öncelikle hayırlı olsun
Bu ayın sonuna kadar işlemleriniz biterse önümüzdeki ay alırsınız en kötü ihtimal haziran ayında toplu alirsınız
Mayıs 5/7 gibi e devletten kontrol edin bilgileriniz sisteme geçmişmi diye.
@OturanBoğa,
Bülent bey yukardaki benim yorumumda eksik olan,yada fazla olan bir durum varmı ki,benim yazmış olduğum yorumu çürütmek adına
@umut2135 yorum yapıp,
Vatandaşa işlemlerin ayın sonuna yetişme ihtimalinden söz ediyor,umut kardeşim bugün ayın 27 si ve ay sonuna şurda üçgün kalmış ve vatandaş vergi indiriminden emekli oluyor,sadece maliyeden evrakların gelmesi enaz 15 gün sürer. Sen hangi ayın sonundan bahsediyorsun.
@OturanBoğa, Bülent bey,bu duruma çok üzüldüm,şayet yorumlarım form yönetimi tarafından uygun bulunmuyorsa lütfen benim üyelik çıkışımı yapın.
Sağolun çok teşekkürler sizede hayırlı olsun. Bildiğim kadarıyla emekli dilekçesi verdiğimiz gün itibari ile emekli maaşımız başlıyormuş bu doğrumu ve tüm bu işlemleri adım adım takip edebiliyormuyuz. teşekkürler.
15 Martta emeklilik icin (%43 Vergi indirimi ile Ankara) basvuru yaptim, 27 Martta e-devlette emekliligim goruldu, 30 martta mektubunu postaya verdiler.
Maas başlama gunu, dilekceyi verdiginiz ayin bir sonrasinin ilk gunu. Mesela 27 Nisanda dilkece verdiyseniz maasiniz 1 Mayis ta baslar.
@Mehmet005 arkadaşımız @Sener2502 için yaptığım yorum doğrudur senin yorumunu çürütmek adına paylaşmadım bilgiyi mesajımıda dikkatli okursan anlarsın yanlış bir durumun olmadığını kesin diye bir şey belirtmedim olma ihtimalini vede e devlette bilgilerinin oluşa bilecegini söyledim
izmirde kendimden biliyorum 26 27 dilekçeyi sgk veripde bir sonraki ay maaş alanlar var bu şehir ve sgk şubelerin iş yoğunluğuna göre değişiklik göstere biliyor zaten bilgim vede deneyimim dışında bir konu olur ise paylaşmam rahat olabilirsin
Bu forumda elimizden gelerek ve bilgimiz doğrultusunda kişilere yardımcı olmaya çalışıyoruz genel yayın yönetmenimiz @OturanBoğa sayesinde.
Slmlar bugün itibari ile devlette emekli maaş bilgilerini görebiliyorum. Bu kadar çabuk beklemiyordum Allah herkeze nasip etsin inşaallah. Cevap ve yardımlarınız için çok teşekkür
ben de başvuru için sgk ya gittim evrak aldılar maliyeye gidecek dediler. maliyeden sonra yazı gelecek işten çıkış yazısını alıp emeklilik başvurusu yapılacakmış. daha önce yaptıran varmı?
Merhaba ben 31 07 2018 de emeklilik başvurusu yaptım, e devletten baktığımda tahsis no, maaş günü falan görünüyor ama ödeme ve maaş kısımları hep 0. Bu 20 gündür böyle acaba bu durum hakkında fikri olan var mı,
hozgul...hocam sanırım bizim suçumuz istanbul da yaşamak...bende 13 eylül de unkapanı na müracatımı yaptım sen gibi 2.5 ay sonramı bekliyorum...yüzde 57 vergi indirimim ile.
Büyük illerde biraz daha uzun sürüyor... Sanırım mesele bu. Bir de şu var: Takılan yer SGK değil, vergi dairesi. O içine yandığım vergi dairesi; "evet bu rapor doğrudur, onaylıyorum" şeklinde yazıyı göndermediği için süre bu kadar uzuyor