Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik basvurusu nereye nasil yapiliyor?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar

vergi indirimi ve 2022'ye gore ozurlu ayligindan faydalanabilir evragimi aldim ozur oranim %42
benim merak ettigim ozurlu ayligi ile erken emekli ayligi ayni seymi oluyor
emeklilige basvuru yapmak istiyorum buna gore hangi evraklar isteniyor bir turlu bulamadim emeklilik basvurusu hakkinda bana bilgi verebilirmisiniz nereye nasil basvuru yapilmasi gerekiyor hangi evraklar isteniyor surec nasil isliyor ve nekadar zamanda maasa baglaniliyor istenilen evraklar icin link atarsaniz cok sevinirim

İş yerinizin insan kaynaklarına gidin onlar size dilekçe vericek o dilekçeyi doldurun onlar sgk ya ilgili kurula iletir şayet ingilenmiyorsa veya insan kaynakları alanı yoksa sen sgk ya git dilekçeni ver. Gereken evraklar aşağıda...

Emeklilik başvurusu için gerekli evraklardan ilki 1 adet Fotoğraf
Gelir Vergisinden Muafiyet Belgesi (Vergi indiriminden yararlanan sigortalılar için)
SSK‘lılar için yaşlılık aylığı ile ilgili taleplerinde Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi ile beraber başvurmaları gerekiyor.
Son olarak ise sigortalıların işten ayrılış bildirgeleri gerekiyor. Bu bildirge ise işten ayrılan vatandaşların ilk gün içinde talepte bulunanlar için geçerlidir.

Ayri bir konu acmaktansa buraya yazmayi tercih ettim evrak takibi yaptigimda bu aciklamalar yaziyor ne anlama geliyor bilgisi olan varmi acaba iade kabul edildi ne demek oluyor
f3hued.jpg

Bu mesaji yazali tam 1 ay olmus ama haala ses seda yok gecenlerde bir arkadasimiz benden sonra basvuru yapmisti onun maasi baglanmis bunu neye gore isleme aliyorlar anlamadim
Bugun tekrar kontrol ettigimde 12.05.2017 tarihli aciklamada gelir idaresi vergi indirimi belgesi olarak kayit acilmis ve aciklamada sadece
İSTANBUL SGİM KADIKÖY SGM EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SERVİSİ-2 (4A YAŞLILIK MAAŞ BAĞLAMA) ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ yaziyor OturanBoğa bülent abi

Emekli ayligi baglanmistir diyor ama ne biriken maas var nede aylik alinan banka belli

Üst Alt