Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurusu yaptım ama durumum halen aktif gözüküyor!?

LYFYZR

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamün aleyküm hocam ben 16.11.2020 tarihinde emekli başvurusu yaptım.Tahsis vermediler dys de gelen evrak beklemede yazıyor sigortamda aktif görünüyo pasife dönmedi.170 i aradım sonuçlandığında bilgi verirler dendi. Nezaman sonuçlanır ve pasife döner acaba bilgi verirmisiniz...

LYFYZR

Tahsis numarası neden verilmedi anlamadım?

2 ay içerisinde sonuçlanacaktır. Aslında 1-1.5 aydır ama yeni yıla girişte işler daha yavaş yürür.

S.a. bende anlamadım hocam sgk yı aradım sordum işlemler bittikten sonra tahsis verilir dediler.Zaten 16 11 2020 tarihinde emekli dilekcesini verdim 18 11 2020 tarihinde aynı isyerine giriş yaptiracam dedim sgk ya onlarda emekli olarak girisinizi yapabilirler dendi herhangi bir sıkıntı olmaz dendi bende anlamadım hocam emekli olarak işyerim girişimi yaptı muhasebecim abi senin yaş tutmuyo nasıl olacak dedi bende süresız vergi indirimim var dedim sgk ya sordum emekli olarak girisini yapabilirler dedi diye söyledim daha önce muhasebeci böyle bişeyle karsılasmadıgı icin biraz sıkıntılı oldu ama beklemedeyim bakalım nolacak

Bide şöyle bir sorum olacak hocam raporum 2 yıllık vergi indirimi süresiz zaten süreli raporlarda pandemiden dolayı otomatik uzuyo ama pandemi normale geçtiginde raporumu yenilememe gerek varmı acaba

LYFYZR

Vergi indirimi süresiz ise muhtemelen emeklilik de süresiz olacak. Rapor tarihi bitse de umursamanıza gerek olmaz o durumda.

Üst Alt