Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurusunda hangi belgeler istenecek?

sami bey, erken emeklilik için başvurduktan sonra ( diyelim ki ayın 30 unda emeklilik için dilekçe verdiniz ) ne kadar süre sonra çalışma hayatına dönebiliriz acaba ? bilginiz varmı ?

aysn41
Merhaba dilekçe verdiğiniz ayın takip ettiği ayın birinci günü maaş başlatılıyor
Ancak sgm deki iş yoğunluğuna göre maaş baglama değişkenlik gösteriyor (bir ayda bağlanan da var 3 ayda bağlananda)
Maaş bağlanmadan çalışmak nasıl olur onu bilmiyorum bir arkadaşım dilekçe verdi maaş bağlanmadan tekrar aynı işine döndü ben sordum nasıl oluyor diye spt prim yatıracak mış iş veren eeee bende sordum sen tahsis no almadın daha emekliliğin bağlanmadı nasıl olacak dedim oda bilmiyor Tek bildiğim emekli dilekçesi verirken sgm den çıkış alıyorsun sgm deki memur 1 haftada da işi bitiriyor yada benim işi yapan memur gibi 3 bekletende var umarım yardımcı olmuşumdur

Merhaba, 2 yıl süreli raporum onaylandı ve süre belirtilmemiş, sürekli oluyor herhalde. Emeklilik zamanı defterdarlıktan gelen bu raporla mı müracaat edecem yoksa rapor süreli olduğu için yeniden rapormu isteyecekler. Birde emeklilik zamanı tam olarak hangi evraklar isteniyor? Tşk..

sgk genelde rapora bakıyor..aslında sgkişine geldiği gibi davranabiliyor

Üst Alt