Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurusunda matbu evrakta bakmaya yükümlü olduğu kişiler kutucuğu yok!?

halim38

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar temmuz 21 de babam ilk maaşını alarak emekli oldu dilekcesini haziran ayinda vermistik verdigimiz dilekçede bakmakla yükümlü olduğu kişiler kısmı falan yoktu şimdi bazı tanıdıklar oyle bi yer işaretleyecektiniz maaşınız az gelir o tekrar gidin dilekce verin gibi şeyler söylüyorlar bilgisi olan varsa bu işin aslı nedir gerek var mi tekrar dilekce vermeye ayrica bu işler otomotik olmuyor mu
not:babamin bakmakla yükümlü olduğu kimse sadece annem
hayirli günler hepinize...

halim38

Merhaba o kutucuk sgk nın verdiği matbu dilekçede yok. Daha önce burada bir konuda bir arkadaş bu konu için sgk ya gittiğini ve ordaki görevlinin kutunun sistemde otomatik olarak evet işaretli geldiğini söylemişti.Konuya daha vakıf olanlar sanırım cevaplayabilirler.

Merhaba o kutucuk sgk nın verdiği matbu dilekçede yok. Daha önce burada bir konuda bir arkadaş bu konu için sgk ya gittiğini ve ordaki görevlinin kutunun sistemde otomatik olarak evet işaretli geldiğini söylemişti.Konuya daha vakıf olanlar sanırım cevaplayabilirler.

Sayın @hozgul ne dersiniz?

uygar78

Benim emekli olurken doldurduğum formda vardı. Ama zaten ya yaşlılık aylığı ya malül aylığı ya işgörmezlik olacak. Yaşlılık aylığından başkasını işaretlemek biraz zor, isteseniz de yapmazlar... E devlete düşünce de yaşlılık olduğunu kesinlikle göreceksiniz.

@hozgul

Merhaba

Demek istediğimiz o değil o kutuyu işaretlediğimiz zaman maaşın biraz daha yüksek olacağı. Kutu bakmakla yükümlü olduğumuz kişiler kutucuğu .Bana kurumda verilen formda öle bir kutucuk yoktu. Bir arkadaşımız bu forumda geçmişte araştırmış o kutucuğun bilgisayarda evet olarak zaten olarak işaretlendiği yönünde bilgi vermiş. Bende merak ettim bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Merhaba Arkadaşlar,
Temmuz 21 de babam ilk maaşını alarak emekli oldu dilekçesini Haziran ayinda vermistik Sgk nın verdigi dilekçede bakmakla yükümlü olduğu kişiler kısmı falan yoktu şimdi bazı tanıdıklar oyle bi yer işaretleyecektiniz maaşınız az gelir o tekrar gidin dilekce verin gibi şeyler söylüyorlar bilgisi olan varsa bu işin aslı nedir gerek var mi tekrar dilekce vermeye ayrica bu işler otomotik olmuyor mu . Kafamızı karıştırdılar ben oranın otamatik olarak evet şeklinde işaretli geldiğini biliyordum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

hayirli günler hepinize...

uygar78

Bakmakla yükümlü olunan kişileri yazıp yazmamanın emekli maaşına bir etkisi yok. Ki zaten sgk o bilgileri kendi sisteminde otomatik görüyor

Üst Alt