Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurusunda "zimmetten çıkartıldı" ne demektir?

naimemir

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
128.12.2012İZMİR SGİM KONAK SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
228.12.2012İZMİR SGİM KONAK SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1ZİMMETTEN ÇIKARILDI
331.12.2012İZMİR SGİM KONAK SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
431.12.2012İZMİR SGİM KONAK SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-1ZİMMETTEN ÇIKARILDI
508.01.2013İZMİR SGİM KONAK SGM DESTEK HİZMETLERİ-2(GİDEN EVRAK) SERVİSİNEELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
608.01.2013İZMİR SGİM KONAK SGM DESTEK HİZMETLERİ-2(GİDEN EVRAK) SERVİSİNEZİMMETTEN ÇIKARILDI
709.01.2013KURUM DIŞINATAAHHÜTSÜZ GÖN. ÜZERE İŞLENDİ
809.01.2013KURUM DIŞINAZİMMETTEN ÇIKARILDI

merhabalar : Yukarıdaki paylaştığım bilgi eşimin emeklililk başvurusu bilgileri.Son satırdaki 8.sıradaki biligi hakkında bilgi verecek arkadaşlardan yardım istiyorum.Fazla bir şey anlayamadım sgk dan bize mi gönderim yapıldı yoksa vergi dairesinden sgk ya gönderim yapıldı.Acaba ne zaman sonuçlanır.Bilgi paylaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Evrak kurumdan gitmesi gereken yere gönderildi demek. :)
İzmir SGK dan gideceği yere gönderilmiş demek. (Alıcı ismi bildirilmediğinden nereye gittiğini bilemeyeceğim) Merak etme evrak akışı işliyor :)

çok teşekkürler ersin arkadaş.İlginize teşekkürler.

Üst Alt