Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurusunu hangi SGK'ya yapacağız? Çalışmaya nasıl devam edebilirim?

Mesut Kılıç

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba,

Eşim için mart ayında başlatmış olduğumuz vergi indiriminden yararlanma süreci dün sonuçlandı bakanlık hastanenin verdiği %60 lik oranı aynen ve omur boyu (surekli) olarak onaylamış rapor henüz gelir dairesi başkanlığında arayıp öğrendik.

Ben emeklilik için Kağıthanede oturduğumuz için bağlı bulunduğumuz şişli sgk yi aradım ancak emeklilik basvurusunu unkapanı sgk ya yapmamizi soylediler. Vergi indirimi emeklilik işlemlerine unkapanı sgk mı bakıyor dogrumudur.

Ayrıca eşim emekli olup çalışmaya devam etmek istiyor bu şekilde yaparsa emekli maasinda kesinti olur mu ?

Birde emekli başvurusu için hangi evraklar gerekmektedir. Dönüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

eşinizin çalıştığı yer unkapanı sgk bağldır ondan böyle demişlerdir vergi indirimi ile emekli olan yine çalışabilir maaşında bir kesinti olmaz ayrıca yeni işe başlıyacağı yere vergi indirmi evrağını gösterirsede çalıştığı işyerinde vergi indirimi devam eder

Bende 2 ay sonra emekli oluyorum Esenyurt ta çalışıyorum
Hangi SGK şubesinden yapacağım başvuruyu bilenler dönüş yaparsanız memnun olurum saygılar

hilal72 merhaba

Eşim %60 vergi indiriminden yararlanarak emekli olmanın dışında başka hangi haklardan faydalanabilir.

İyi günler dilerim.

Mesut Kılıç

Haklar konusu çok geniş ve uzun bir konu. Lütfen aşağıdaki linke gözatınız. Özellikle ilgilendiğiniz ve bilgi almak istediğinizi veya forumlarda cevabını bulamadığınız soruları ayrı bir başlık açarak yazabilirsiniz.

Engelli Hakları

Üst Alt