Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik başvurusunu hangi tarih itibarı ile yapabilirim?

kardelenn

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
67
Arkadaşlar mayıs'ın 28 inde emeklilik için günüm doluyo ama sistemde 1 ay bittikten sonra görünüyo yani şu an pirim sorgulamadan baktığımda NİSAN ayı görünmekte 29.05.2014 te başvursam sistemde MAYIS görünmüycek sorun çıkarmı acaba ne zaman başvurmam lazım

bende senın gıbı durumdayım bana personel g
rantıye al dedı sistemde tam olsun ole ver dedı fazladan zarar gelmez dedı

hayır sorun çıkmaz. emeklilikte. günü ayı yılı doluyorsa zaten sgk gittinizde cetvelden bakıp dilekçenizi ona göre alacaklar. hayırlı olsun. umarım herkes görmek nasip eder

çok teşekkür ederim inşallah herkese nasip olur:)

çalışmadığınız günler varsa onlardır...

sedatgedik;
bır sey sorcam cevap verebılcenmı benım suan 6920prımım var nısan yatmadı 7000 yapıp dılekcemı vercem hazıranın 23de 6980oluyor 20gunluk fark kalıyor ama 1 ay gec yattığı için ben sımdı o zamn dılekçe versem sgk 7000uzerındemı hesap yapar 6980 uzerındenmı

sedatgedik;
yok çalışmamış değil ssk pirim sorgulama ekranında örnedğin MAYIS ayındayız orada NISAN'ı gösteriyor onu demek istedim:)

aras emin;
çok teşekkür ederim

tarum 41;
önemli olan sistemde 7000 görünmesi dolayısı ile şimdi dilekçe verirsen 6980 üzerinden hesaplarlar. ama şimdi dilekçe versen bile nisan ayının açığı sistemde göndüğü için SGK size fatura tutanağı gönderir yani iddaname gönderir. nisan ayı 30 günlük acıgınız bulunduğu için emeklilik talebiniz red edilmiştir. açğı tespit edilen ayın(nisan) 30 günlük primi ödendiği taktirde emekli olabilirsiniz diye...

kardelenn;
bir zahmet bir hafta bekle yahu :D yemekleri hazırla sen

beklerim ne olucak bu kadar zaman bekledim de :)

kardelenn;

inşallah ablacım da yemek diyorum hani :D

tamam adresi ver sipariş vereyim adresine emekli maaşımı alayımda:)

nasıl olunuyor bizide bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi günler

Üst Alt