Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik dilekçesi için Temmuz ayı beklenmeli mi?

isah

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar, engelli raporlu öğretmen SGK dan görüş istedi ve SGK tarafından dosya incelenerek emekli olabilir yazısı geldi. Şimdi öğrenmek istediğim şey emekli ikramiyesi açısından temmuz da gelecek olan zamlı katsayıdan yararlanmak için dilekçeyi ne zaman vermemiz gerekir. Bazı yerlerde 16 Hazirandan itibaren verilirse temmuzda gelecek zamdan faydalanır deniyor fakat ikramiye hesaplanırken en son alınan maaş üzerinden hesaplanmıyor mu. 1 temmuz da gelecek zamdan sonra maaş alıp ondan sonra mi dilekçe vermeliyiz. Bu konuda bilgisi olan var mı. Teşekkürler

Öğretmenlerin emeklilik işlemleri Haziran ve Temmuz ayları içinde yapılır. Bu aylar dışında emeklilik işlemi yapılabilmesi, görev yapılan il sınırları içinde emeklilik talebinde bulunan personelin sınıf ve branşında öğretmen fazlasının bulunması ve işlemin Bakanlıkça uygun görülmesine bağlıdır.

Bendeki tek bilgi bu.

Kişisel düşüncem de 1 ay beklemenin zararı ne, 16 Temmuz da dilekçe verse kafası rahat etmez mi ?
Öylemi olacak böylemi olacak demektense 16 Temmuzda versin dilekçesini.

2022 Aralık Ayında emekli olan ile 2023 Ocak ayında emekli olan arasında 1500-2000 Lira fark var.

Merhaba, prim gün sayısı yıl vs herseyım tamam vergı ındırımı de onaylandı suan ıstesem emeklı olabılırım bılgısı verıldı. sımdı emeklı olmam ıle temmuz da olmam arasında bır fark olur mu sızce? sadece ıs yerınde alacagım kıdem tazmınatı hesaplası fark edıyor sıgortam asgarıden yattıgı ıcın sanırım temmuzda zamn lanırsa ona gore kıdem hesaplanacak tır dıye dusunuyorum bılgısı olan var mıdır.

mansion

Haziran 14'te olursanız Temmuzdaki yapılacak zamlardan da faydalanırsınız diye biliyorum. Piriminiz yüksekten yatıyorsa 12 Ocak 2024'ü beklemeniz avantaj sağlayabilir. Değilse Temmuz beklemeyin en geç Haziran 14'te olun.

mejnun

Haziran 14 de iş çıkışı verileceği için kıdem zam sız hesaplanır dıye soyledıler . Onun için beklıyordum maalesef asgarı den yatıyor :(

Üst Alt