Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik dilekçesini nereye vermem gerek?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
arkadaslar onumuzdeki gunlerde emeklilik icin dilekce verecegim vergi indirimi icin basvurdugumda gecici isgoremezlik aliyordum 6 ay dan fazla sure raporluydum 11 nisanda isbasi yaptim isyerim cikisimi verdi
isyeri tuzlada oldugu icin primler tuzla sgk ya yatti
ikametim gebze'de
benim simdi nereye dilekce vermem gerek bilgisi olan paylasirmi

murattial55 arkadaşım gebzeden verirsen süre uzar en iyisi tuzladan ver biraz daha erken olur ben bugün öğrendim

Tahsis talebi için hizmetinizin olduğu ilin sgk müdürlüğüne başvurun.
Aksini yaparsanız başvurduğunuz sgk müdürlüğü hizmetinizin bulunduğu müdürlükle yazışma yoluna gidecek, onlardan hizmetinizi içeren dosyanızı talep edecekler, karşı taraf bunu hazırlayıp gönderecek vs... Ancak bu süreçten sonra aylık bağlama işleminiz başlatılacaktır. Ülkemizde bu gibi prosedürün nasıl yavaş işlediğini biliyorsunuzdur. Nerde oturursanız oturun, üşenmeyin gidin hizmetinizin olduğu ilin sgk müdürlüğünden başvurun.

tesekkurler ikaruss07

sayın Ufukalp
soyle anlatayim hizmet baslangicim 04.01.1996 ve 2013 mayis ayina kadar gebze sgk ya bagli isyerlerinde calistim
2013 hazirandan sonra 11.04.2016 ya kadar yani iki bucuk yil tuzla ya primlerim yatti kafam burda karisti gebzeyemi tuzlayami muracat edeyim

murattial55
her iki yerde de hizmetiniz mevcutsa her halukarde o yazışma olacak demektir, ikamet ettiğiniz yerde başvurun o zaman.

emeklilik takibi

arkadaşlar dilekçemi verdim bundan sonra ki süreci nerden takip edebilirim

Emekli maaşı

Hayırlısıyla bugün ilk maaşımı ve birikmişimi aldım fakat denizbank 70tl kesinti yaptı gişedeki bayana sordum oda bilmiyor sebebini e devletten gözüken 2999.57 tl bankanın verdiği 2930 tl sebep ne olabilir

ilaç veya doktor muayenesi ücreti olabilir. e devlette ilaç ve muayene katılım payı veya emekli kesinti tutarları gibi bir bölüm vardı oradan bakın.

Kesintim yok baktım tekrar gittim baktırdım şubeden para havuzda kalıyormus düzelttiler çektim yeni maaş çekeceklerin dikkatine tamamen gişedeki memurun işbilmezliği

Üst Alt