Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik dilekçesini verirken yeniden rapor istenir mi?

Cihat10

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2013 yılından işitme engelli raporum var. %52 raporum ile vergi dairesine başvurdum ve %52 süresiz vergi indirimi aldım. Sgk yı bilgi için aradığımda yılınızı ve gününüzü dolsurduğunuzda başvurunuz dediler. Şuan tam 5 sene var. Aynı iş yerinde çalışmaya devam edersem bu vergi indirimi evrağı ile emekliliğe başvurabiliyormuyum?
SSK yeni rapor istiyormu? Sınıra yakın bir yerdeyim ve isterse 2 yıl ileri atma gibi bir durum söz konusu. SGK yeni rapor istenmez diye bir bilgi verdi ama ne kadar doğru merak ettim açıkçası.

Ben 2014 yılında aldığım süresiz vergi indirimi ile başvurdum 40 gün önce herhangi bir sorun çıkmadı vergi indirim belgemin sadece fotokopisini aldılar rapor vs de sormadılar bilgin olsun

Teşekkür ederim. Peki iş değişikliği yaparsam şuan elimde süresiz vergi indirimi belgem var yeni işyeri için yeniden mi başvuru yapıyoruz yoksa vergi dairesi iş değişikliği gibi bir işlem mı uygulanıyor.

Hayır iş yeri değişikliğiniz önemli değil önemli olan vergi indirimi belgenizin olması işyerinin bir önemi yok

Cihat10

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?

Üst Alt