Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik düzenlemesini Anayasa Mahkemesi’ne götürecek olan vekilimiz Aylin Hanım’a nasıl destek olabiliriz?

Ozgur580607

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
17
Bir kadın ihtiyacı olmadığı halde bizler için birşeyler yapmaya çalışıyor. Burada yazmak yerine kendisine nasıl destek olabiliriz ?
INSTAGRAM DAN KONUŞMASINA YORUM BEĞENİ YAPALIM

@AYLİNYAMAN

BENCE HER ENGELLİ KAMU DENETLEME KURUMUNA SGK YI ŞİKAYET ETSİN BU YASA ENGELLİYİ MAĞDUR ETTİ DİYE HATTA BU İŞGÜCÜ KAYBI SAÇMALIĞI SON BULMALI .CİMER DE YAZIYORUZ SIFIR ETKİ

ONUDA YAPTIM DA KIMI KIME SIKAYET EDECEĞİZ Kİ
DAHA BUYUK BIR EYLEM PLANLMAK LAZIM

@hanifeaydin,

Cimer bunu imzalayan adamın kurumu yahu. Kamu denetimi desen o da devlet kurumu. Bunlar bu kadar insanı mağdur ettiklerini bilmiyorlar mı sence? Tek umudumuz bu konuda muhalefet.

Tabiki destek vermek gerekiyor ama Twitter hashtang etkinliği iyi ses getirir.

Arkadaşlar sayfayı sadece bu konudan dolayı actim...adil olmayan ve haksız olan bu 5510 yasa için başıma gelen şey herkesin başına gelecektir öyle veya böyle...sizden ricam kalem kalem ele aldım....başıma gelen bu red kararına bağlı olarak ses çıkaralım lutfen beğeni veya paylaşım yapınız @OturanBoğa

Birlik olmalıyız, seçim yatırımları seneye başlar, belki geçmiş raporları kabul edip baltahazarı bundan sonra ki raporlarda dahil etmezler, yasa esneyebilir belkide

Merhaba Gençler,
Gerek X'ten gerekse Instagram'dan beğeni ve paylaşım yapmalıyız.Burada gün sayan hatta 2023 KASIM'da emekli hakkı kazanmış ama bir müddet daha çalışabilecek(5-6 yıl ) biri olarak bir anda 16 yıl ilave ile karşı karşıya kalmış şekilde karşınızdayım. Nice hikayeler vardır bu tarzda çok yazık.Yazık olan bu konu özelinde STK ların sessizliği.. AylinYaman Hanım olur bir başkası olur yeterki bize ışık tutan birileri olsun...

@cun0nline,

bende 2023 haziran da hak ettim ama çalışmaya devam ediyorum malesef :( kazanılmış hak geri alınmaz mantığıyla düşünüp yasa teklifi verildiğini bilmeme rağmen ihmalkarlık yaptım ve beni etkilemez diye düşündüm :(

@hanifeaydin,

Birlik olduğumuz daha önceki eşimin atama durumlarında ki gruplarda twitter ve bakanlığı faks yağmuruna tutup geri attırmıştık,
burada yapmamız gereken bir grup oluşturalım,
daha sonra haftanın yada günün bazı zamanlarında mhp başta olmak üzere bu işi yapabilecek halka kulak verecek kişileri etiket yapıp meclise acıtasyon yaptıracak kişileri bulmalıyız,
en önemlisi bizim ki gibi başka mağdurları bir araya getirecek bir oluşum grubuna herkesi toplamayı çalışıp, o kişilerede bunu yapabileceğimize inandırmalıyız, bu saydıklarımız bu işin yarısından fazla olma ihtimalini taşır, burada hergün konuşsak bile kimse sesimizi duymaz, önümüzde seçimde diğer partilerin şansı çok yüksek hükümette bunu biliyor ve bu seçim malzemesi olacak bir konu, bunu lehimize çevirmek için büyük bir fırsat önümüzde bizleri bekliyor..

Anayasa mahkemesi inşallah bu kararı düzeltir, Allahım yardım et

Kazanılmış hakların yok sayılması söz konusu olduğu için Anayasa Mahkemesinin hak ihlali kararı vermesi yeterli olur. Yeterki Anayasa mahkemesine başvuru yapılsın.

Umarım geri çekilir değiştirilen yasa herkes mağdur oldu hak adalet hukuk insanın en temel özgürlük hakları yazık oldu

Dr Aylin Yaman chp Ankara millet vekili, Aile Sağlık çalışma ve sosyal işler komisyon üyesi,,, bizim için Anayasa ile ugran Vekil , arayalım sürekli not ve dilekrimiz için ,Lütfen rica ediyorum

Üst Alt