Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik günü dolup yaşını bekleyenler için yeni bir gelişme var mı?

blue1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ortalıkta günüdolu olupta yaş haddini bekleyenlerin emekli edileceği ile ilgili bir söylenti dolaşıyor nekadar geçek veya diil bilmiyorum
biraz araştırdım bi sonuç elde edemedim

bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşsın

merhaba murat kardeş mesaj bırakmışsın ama ben bişi anlamadım mesaj boşçıktı tekrar yazarsan iyiolur

öyle diyorsan öyledir kardeşim:eek:

Vergi indirimi ile erken emeklilikte yaş sınırlaması yoktur zaten.

ufuk kardeş yanlış anlaşılmasın ben normal emeklilikte günleri dolu olupta yaş bekleyenleri kastetmiştim yani vergi indirimi alamayanlarvar benim gibi benim raporumu düşürdüler dolayuısıile vergi indirimi alamıyorum normal emkliiği bekleyeceğiz ama herkes bişiler söylüyo yaş bekleyenler emekli edilecek falan filan ben biraz araştırdım bir netice elde edemedim benim gibi yüzlerce insan var :)

Sadece engelliler için mi bu uygulama ?
Eğer sağlıklı insanları da kapsıyorsa o uygulamanın maliyeye getireceği yük büyük olur sanmıyorum yapabileceklerini.

danua kardeşim neticeyi bende bilmiyorum mahallede orda burda kahvede konu açıldımı böyle bişi haberlerde geçti deniliyo ben okadar aradım bişi bulamadım:(

Aladım kardeş sorunu,normal emeklilik için soruyorsun,burası engelli sitesi olduğundan soruların geneli engelliler üzeriine oluyor o yüzden öyle varsaydım kusura bakma.
Şimdi soruna gelelim.
Duyduklarınız tamamen asılsız söylentilerden ibaret.Sosyal güvenlik sistemi tıkanma aşamasına gelmesinden dolayı ülkemizde devamlı olarak emeklilik yaşını yükselten düzenlemeler yapılırken böyle bir beklenti içerisinde olmak hayal kırıklığından başka sonuç vermez bence.
2009 yılında bir defaya mahsus yaşını bekleyenlerin emekli edilmesi ile ilgili olarak TBMM ye yasa teklifi verildi,amaç ekonomik krizden dolayı piyasayı az da olsa canlandırmaktı ancak olumlu bir gelişmeye şahit olamadık.
Bir uzmanından da konu hakkında link veriyorum aşağıda.

Emeklilik Yaşı Kalkıyor mu?

teşekkür ederim ufuk kardeş bende diğer mağdur kardeşlerimizgibi bir çıkış yolu arıyorum ama henüzbişi bulamadım 2005 yılında engellisin diyen devlet şimdi hayır sen sağlamsın diyor /43 sürekli olan raporum şu anda önce /22 sonra /18 oldu belkide tekrar muayene olsam /10 olacak benim gibi yüzlerce insan var hepsi emekliliğin dışına itildi allah hayırlısını versin yapacak başka bişi yok:(

77 kedidir diye kafa yapcana insan yardımcı olmaya çalışır bak ufuk kardeş ne güzel ilgilenmiş ellerine sağlık onun

Üst Alt