Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik hakkıma 1 sene kala mobing ile işten çıkmamız istiyorlar!?

pasargad77

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse çok sevinirim

28.05.1980 doğumlu %44 doğuştan işitme engellisiyim
şuan çalıştığım bir catering firmasında 1 yıl sonra tazminat ve emeklilik hakkım doğuyor bunu bile bile beni işten kendi isteğimle çıkarmaya çalışıyorlar zorla üstüme geliyorlar
mesai saatlerimi kafalarına göre uzatıyorlar ben ne yapmayalıyım şikayet edebileceğim

yardım edebilecek birisi varmı okuyanlara teşekkür ederim

mutlaka belgeleyin, szleşmelerinizi olsun yzışmalarınızı olsun hep belgeleyin. Ayrıca herşeyi yazılı şekilde halletmeye çalışın. ayrıca bi avukata hemen danışın. çalışma saatlerinizi uzattıklarında bunu sizden yazılı olarak istemelerini sağlamaya çalışın.

pasargad77

Unutmayın, 15 yıl sigortalılık süresi ve 3600 prim günü tamamlanmış çalışanlar kendi rızaları ile bile olsa kıdem tazminatlarını alıp işten çıkabilirler. Bunun için sigorta müdürlüğüne gidip 15 yıl sigortalılık süresi ve 3600 prim gününü tamamladığınıza dair yazı almanız ve o yazı temelinde işten çıkışınızı istemeniz yeterli. Mecburdurlar size kıdem tazminatınızı vermeye.

Üst Alt