Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik hakkımızın gasp edilmesine karşı 28 Aralık’ta Kadıköy’de eylem yapacağız

oxzd

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
159
TORBA YASA ADI ALTINDA BİZ ENGELLİLERİN EMEKLİLİK VE SOSYAL HAKLARIMIZI GASP EDEN YASA TASARISINI PROTESTO ETMEK İÇİN 28 ARALIK İSTANBUL KADIKÖY DE SES GETİRECEK BİR MİTİNG YAPACAĞIZ.
HAKSIZLIĞA KARŞI SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR..

BİRLİK OLURSAK BİZ KAZANIRIZ..
KATILMAK İSTEYENLER
WHATSAPP GRUBUMUZDAN DESTEK ALABİLİRLER.

Belediyeden veya başka birimlerden gerekli izinler alındı mı ? Merak ettim. Muhalefet olmak için sormuyorum yanlış anlamayın. Tatsız vakalar yaşanmaması adına soruyorum. Umarım etkili olur, ses getiren bir eylem olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
Estafullah @Alman, @Sinan28, hocam şuanda yeni karar aldık daha bir izin almadık.gerekli prosudur ve yasal yolları araştırıp başvuracağız 28 hafta sonu katılım çok olur diye ama haklısın daha erken olması bizim avantajimiza ama şehir dışından da gelecekker var.

Dostum, aralık ayının son haftası ile ocak ayının ilk haftasında muhtemelen İstanbul'da kar olacak. Tutar mı tutmaz mı bilmem ama hava tahmin
uzmanları tutma ihtimalinden bahsettiler.
Hatırlatırım.
Selametle..

• Beğen
Reaksiyonlar: oxzd
@alifatih1958, Allah razı olsun bunu düşünmemiştim haklısın önemli bir ayrıntı sağol Varol

21 veya 22 Aralık tarihinde, bu yasa görüşmeleri başlamadan önce miting yapılırsa daha etkili olur. Ancak yeteri kadar kalabalık olabilir mi? Vakit çok az. STK'lardan destek alınsa ve medyada duyurulsa nasıl olur?

Biz hafta sonları yevmiye işe gidiyoruz , takip edeceğiz

Allah'ın izniyle ben ve 10 kişilik arkadaş grubum orada olacak, saat kaçta, tanıtım broşürü vs var mı hocam, duyuralım sağa sola

Bu forumda en aktif köşe emeklilikte Şafak sayanlar nerede bunlar neden destek olmuyorlar daha önce benim çalışmama da destek olunmamıştır çok az bir şey 3-5 kişi işte böyle kendi sorunu olduğunda kişi ortaya çıkıyor veya sıkıntısı olan derdi olan formül öğrendiğinde kenara çekiliyor neden böyle oluyor ben de bilemiyorum Bu arada ben de hamdolsun bir sıkıntım yok elhamdülillah ama her zaman arkadaşlarla hareket ettik bize hiç destek olunmadı o yüzden biraz uzak duruyorum çünkü insan hakikaten yoruluyor maalesef bu forumdaki arkadaşlarımızın çoğu da ilgisiz bunu bizzat gördüm hatta yapmış olduğum daha önceki yorumları paylaşımlarımı inceleyebilirsiniz İnşallah hayırlara vesile olur kalan sağlıcakla

Engelli emeklilik Miting yapacağına erken seçim miting yapılsın çünkü tek bu yasal değil daha neler hangi yasalları gelecek akepe defolup gidilmesi gerekiyor..

Bende destekliyorum inşallah hakkımızı yemezler mağdur olmayiz

Üst Alt