Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik hesabında 2008-2010 arası emeklilik şartı 'xxx günü' geçemez?

rusa

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
2000 önçesi======1072 gün(gercek)
2000-2008 arası===1327 gün(gercek)
2008-2010 sonrası=1701 gün (maunel yazıyorum)
toplam =========4100 gün
buraya karadar tamam ... emekliik şartımız kabul olmuş ama biz çalışmaya devam ediyor isek...
ssk dan emekli maaşı hesaplama yerinde bu ibare cıkıyor.....2008-2010 arası 1701 günü aşamaz....
bu ne demek.....YAZINCADA 4 BİN 100 OLUYOR..
ben çalışmaya devam edıyorum edecegım..maasa hergun azalıyor....mesela 10 sene daha çalışsam..maas ım ne olacak ssk sıtesi heaplamıyor..
toplamda 4100 gunu gecen sayı yazılınca HEASAP YAPMIYOR...
SEBEBINI BILEN VARMI..
SAYGI SELAMETLE.
not:
mod.İLKER kardeş..özelden yazmak tansa buraya yazayım..tum kardeşler faydalansın istedim...

30.09.2008 tarihinde biliyorsun 5510 sayılı kanun yürürlüğe girdi anılan tarihten şuana kadar 990 gün yapar biliyorsun 24 ay askerlik yapanlar/doğum borçlanması yapanlar olur oda 720 güne tekabül eder. 990+720: 1710 gün yapar yani bu gün sayısını geçemezsin diyor...

Yarın bu işlemi yapar isem 1711 gün olur ertesi gün yaparsan1712 gün olur böyle devam eder gider.

:) yani.1770 gun sonrasi maas hesaplamasi yapmiyor sistem...dogrumu anladim...o sebeble..calismis oldugun gun ustune sadece 1700 gun ekliyon.... yorumum dogrumu ?

Büyük ihtimal öyle 1770 gün değil 1701 gün üstünü hesaplama yapmıyor yapmaması da normal çünkü öyle bir gün yok ki çalıştıkça sistem tarihi ilerliyor. Yarın işten çıkmayacağımız ne malum, :) Ayrıca bayan sigortalılar 2 doğum borçlanması yapabiliyor onlar için süre farklı olabilir.

officer;

sorun cozulmustur......yinede uzerinden gectigimiz iyi oldu... ilk bakista insan farkli yorumlaya biliyor...genede hesaplasa daha iyi olurmus..insan calisirsa 5 sene sonra nekadar maas alacagini gorse iyi olurdu.vatandas adina...ali tezel 100 lira aliyor bu soru icin sitesinde...selametle....

Üst Alt