Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için alınan raporlar hep aynı SGK'ya mı gider?

apprentice

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba benim bir sorum olacak.
Şimdi arkadaşlar. Herkes emekli olmaya çalışıyor. Benim durumumda olan çok kişi vardır. Yüzde 100 raporum olmasına rağmen hastane 2 kere sevk etti. 2 hastanede yine yüzde 100 verdi. En son hastane ayrıntılı durum bildirir raporu verdi.

Sorum ise rimdi rapor aldık hatta 2-3 4. raporu bile aldık. SGK karar verdikten sonra kağıtlar tekrar sevkin yapıldığı kuruma mı gider.
(Mesela ben Sıhhiye SGIM den sevk aldım. Kocatepe SGK da işlemlerim sürüyor. Ama tekrar Sıhhiye SGIMe evrak gitmiş) Yani SGK kurulu sonucu tekrar başvurduğumuz yere mi gönderir.

Bu konuda bilgisi olan var mı?

Rapor bölge sağlık kurulunda değerlendirilir. Ama yazışmalar ve sonuç bildirimi her zaman başvuru yapılan yerden olur.

Bugün gittim evrak eksikliğinden ötürü tekrar sıhhiye ye gelmiş evrak. Acaba bir sıkıntı çıkar mı? Ayın 3ünde SGK maluliyetimi onaylamış.

Bilmiyorum ki abi SGK sorun yok diyor maluliyetiniz onaylandı ama bakalım bekliyorum.

Üst Alt