Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için başvurduğumda ehliyetime el konabilir mi?

ZONGULDAKYILMAZ

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
;)merhaba arkadaşar bir sorum olacak. Ankilozan spondilit hastalığından rapor alırsam
yani %40 üzerinde yeni başvuracam inşaallah vergi indirimi ve emeklilik için.acaba b+a2 olan
ehliyetime el koyarlarmı,yani bu hastalık ehliyet için,araç kulanmak için engelmi tereddüt eçerisindeyim çünkü araç almayı düşünüyorum
tekrardan ehliyet için uğraşmak istemiyorum bilgisi olan varmı...!;)

ZONGULDAKYILMAZ

AS söz konusu olduğunda hareket kısıtlılığı önemli. Bu konuda doktor değerlendirme yapıyor ve maalesef önemli oranda da ehliyet verilmemesine karar veriyorlar!

Vergi indirimi ile emeklilik için rapor alırken ehliyetinizin olduğuna dair bir değerlendirme olmayacaktır. Bence hiç bir risk yok.

Ne zaman ki araç alımında vergi avantajını düşünürsünüz, o zaman işte ehliyetiniz sorgulanır ve sürücü yönetmeliği'ne göre sürücü olup olmayacağınız belirleyici olur.

Bülent bey, anladığım kadarıyla vergi indirimine başvurmadığın sürece ehliyetine birşey olmaz
diyorsunuz ehliyeti yenilemek istediğimiz zamanda birşey olmaz inşaallah cevabınız için teşekkürler....!

MUHAMMET BEY SİZDE AYNI FİKİRDESİNİZ SANIRIM,CEVABINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER....! İNŞAALLAH KULLANMAYA DEVAM EDERİZ

İkisi farklı seyler bir sorun olmaz

Çöpe Taşınan Mesaj(lar)

Bülent bey (oturan boğa) merhabalar size sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim,ben %65 ortopedik engelliyim teşhis (ankilozan spondilit) B+A2 ehliyetim var almış olduğum heyet raporundan önce bu ehliyetimi H sınıfına çevirebilirmiyim amaç vergi indiriminden faydalanıp araç almak ve prosüdür nasıl işliyor bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.

ZONGULDAKYILMAZ

A.S. olduğunda hastaneler çok acımasız. Araç alacağım derken ehliyetinizin iptal olması işten bile değil. Ben olsam hiç bulaşmam.

Bülent bey öncelikle vermiş olduğunuz cevap için çok teşekkür ederim.Yani olumsuz diyorsunuz bu süreçten vazgeçmek lazım hazır ehliyetten olmayalım daha detaylı açıklama yapabilirmisiniz bülent bey,hiçmi olumsuz teşekkürler.

ZONGULDAKYILMAZ

A.S. olduğunda ehliyet iptali o kadar çok ki. Bu forumda böyle bir çok arkadaşımız var. Ben olsam bulaşmam.

Bülent bey tekrardan çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz değerli bilgileriniz için beni bu konuda aydınlatmış oldunuz çok sağolunuz.Allah cc emanet olunuz.

Üst Alt