Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için başvurdum. SGK kontrol muayenesi ister mi?

aspava99

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
22/01/2014 manisa ssk ya emekli başvurusu yaptım emekli aylık bilgileri ne internete düştü nede adresime geldi sadece 94 tl ek ödeme yazıyor ssk ya sorduğumda mart ayında maaşını alacaksın dediler benden sonra başvuran arkadaşların bilgileri gelmiş acaba neden bir sorunmu var kafama takılan şu işten ayrıldım, emekli dilekçemi verdim, ertesi günü şirket tekrar emekli olarak işe başlattı bununla alakası varmıdır acaba konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi teşekkürler.

Ek ödeme %4 vergi iadesi dolması lazım.Maaşın belli ki ek ödeme yazmış.Bu durumda senin maaş 2350.Hayırlı olsun.güle güle yiyin.

Tuncay bey 2400 olamaz ben 950-1000tl bekliyorum maaş baglama oranı60 gösterge9475 yatırılan pirim 4560 ilk sigorta girişi 1994 hisse oranı1.1 ek ödeme 94.1 tl yazıyor.

arkadaşlar bugün ssk dan evrak geldi aylık:860+59tl ek ödeme hayırlı olsun inşallah ALLAH herkeze nasip etsin.

Aspava kontrol koydumu sgk yoksa sureklimi emekliliğin

sgk ileriki yıllarda yeni rapor istermi

arkadşlar vergi indiriminden emekli oldum altı aydır maaş alıyorum benim sorum sgk ileriki aylarda yada yıllarda yeni rapor istermi kontrol muayenesi koyarmı hastaneden aldığım rapor sürekli vergi indirim belgesinde hiçbir kontrol şerhi yok şimdiden teşekkür ederim.

Kontrol şerhi yoksa kontrol de olmaz. Ama raporu aldığınız hastane ya da sigorta müdürlüğünde bir idari inceleme olursa, ihbar yapılırsa, o zaman sgk kontrole çağırabilir. Tabii, yasal olarak sgk her istediğinde kontrole çağırabilir.

Üst Alt