Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için belirleyici olan hangi orandır?

can suyu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar
Ben bir şey merak ediyorum emeklilik için bu vergi indiriminden aldığımız oranımı gecerli ? sgk hastane kurulu heyet oranımı? Lütfen yardım yoksa kafayı kafayı yıcemmm:(((

hangısyle emeklı olrsam erken yasta erken gunle onunla olmak ısterım tabı ama pek bılgım yok ne yazııkkıı:((

Vergi indirimi defterdarlik yoluyo sizi hastaneye. Calisiyosaniz is yerinizden yazi ile defterdarliga gidiyorsunuz. Burda en az %40 olmasi lazim
2 sgk malulen emeklilik icin hastaneye yollar. Malulen emeklilikte %60 fazla olmasi lazim birde 1080 gun sgk olmasi lazim alacaginiz saglik kurulu raporu ile hangisinede kendinizi daha hakin hissediyosaniz. Ona muracaat edin.
Hatam olduysa affola

vergı ındrmden % 52 aldım nrmal hastane ozrllk raporm da aynı ama malulıyet oranm % 32 hangı orana gre emklılk oluyo 1800 gnm yok ayıca 800 gnm var calısyorm tsk edrm verdgnz deeggerlı bılglerınız ıcın

10 yılık skortalı suresi 1800 prim. %60 tek hastalıktan ropor.mulumen emeklilik için yeterli şartlar ( bakıma muhtac iseniz 10 yılık skortalı süresi aranmaz)... ilk işe girdinizde %60 dan aşagı işe girdikten sonra %60 ve yukari rapor şart .. yanlışım varsa af of ola...

anldm raporum sureklı dgısmez emeklılık ıcın bu vergı ındırımı oranı esas alınıyo o zaman kac gunden emeklı olabılırım?

can suyu[FONT=sans-serif] ilk işe girişin ilk işe girdindee saglık durmun aldın özür oranı prim gunun ne kadar bilgi versen daha iyi yardımcı olur arkadaşlar[/FONT]

ilk işe girdiğimde normaldım sonra ıs kazasıyla % 52 oran verdıler 2010 ılk ışe gırıs tarıhım

prim günüm su an 820

%52 raporla malumen emekli olmasın..[FONT=sans-serif]officer yardımcı olur gelince sana o daha çok bilgi sayibi[/FONT]

kamil42,
Buradayım ama bu arkadaş ne zaman kelimeleri katletmedi o zaman cevap vereceğim..

kusura bakmayın telefondan gırdıgım ıcın oyle hızlı yazıyordum offıcer bey yardımcı olurmusunz lutfen

can suyu

Defterdarlıktan elde edilmiş sakatlık indirimi erken Yaşlılık emekliliği için belirleyicidir. Yani, rapor oranının bir önemi yok. Vergi indirim hakkı 3. derece ve sürekliyse, emeklilk de o temelde gerçekleştirilir.

Üst Alt