Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için dilekçe verdim, ama hakkımda şikayet varmış!?

Konular
9
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar sürekli vergi indiriminden 20 nisanda emekli olmak için dilekçe verdim.ssg 9 mayısta evrak eksikliği var diye beni ssg ya çağirdı bende eksik evrağı tamamladım.sonra ordaki memur senin hakkında şikayet var dedi nedir diye sordum hastanede başka biri giriyormuş tahlillere senin yerine diye.ama yazılı bir dilekçe gelmedi dedi.arkadaşlar ben kendimden eminim.benim hastalığım tip 1 şeker,tansiyon. böbrekte taş kırma,ağır şekilde uyku apnesi.yüzde 55 sürekli raporum var,merak ettiğim memurun dediği gibi yazılı dilekçe gelirse ne olur.emekliliğim bağlanma aşamasında,bir sorun olurmu

Son düzenleme:
Tekrardan heyete gonderebilirler sizi hastaliklarinizdan ayni oran cikarsa emekli olursunuz

pvc demirci

Çağrıya icabet etmek şart. Yeniden hastaneye gidip istenilen kontrolleri yapmak gerek. Aksi halde emeklilik mümkün değil.

Sayın oturan boğa bana yardımcı olrmusunu ben ankilozon sipon dan heyete girdim vergi indirimi için bu gün ankrayi aradım bana %38 dediler ben iki parmağını 2000 yılında kesilmişti tirnaktan sonraki iki eklem arasından sağ el işaret ve orta parmak ikisi de birinci eklemde oynamıyor sapı şimdi ben rapora itiraz etsem vaydasi olormu parmaklarından ve nasıl bir yol izlemeliyim

Sgknin 94.maddesinde surekli vergi indirimine istinaden emekli olmus kisilerden kontrol isteyebilir gibi bir sey goremedim sureli raporlar malulluk isgoerememezlik gibi konular mevcut yani sgknin herkesten kontrol isteyebilecegi gibi bir sey gozume carpmadi

benimde raporumda sürekli hastalık yazıyor,ağır astım %80 oranında raporum geldi.emeklilik başvurumuda 30 mayısta yaptım bi sorun olurmu tekrar kontrole çağırırlar mı?emeklilik takibimi nereden yapabilirim?Aklıma hep kötü şeyler geliyo ya emekli olamazsam.,,
prim günüm 5852 18 yıl.sorun olurmu

Rahat olun emekliliginiz aynen onaylanir yakin zamanda turkiye gov tr takip edebilirsiniz

Sayın
pvc demirci
rapor aldigin hastane ile ilgili bir durumdur mutlaka yolsuzluk oluyor bazen bir takim insanlar para karsiliginda sahte rapor veriyorlar mutlaka oyle bir durum olmustur

Üst Alt