Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için dilekçe verdim, süreç sağlık kurulunda tıkanmış görünüyor?

Bülent 74

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Tekerlekli sandalye kullanıyorum.Ms hastasıyım 2009 yıllında %71 engel oranı ile vergi indirimi almaktayım .6 ay önce emeklilik için dilekçe verdim tekrar üni. hast.ne sev ettiler raporum 1 aydır istanbul sağlık kurumunda görünüyor ne zaman sonuç çıkar bilgi verebilirseniz sevinirim ayrıca vergi indirimi aldığım halde neden hastaneye sevk ettiler anlamadım

4a statüsünde

7964 iş günüm var

Dys den baktığımda malulen emeklilik yazıyor

Bülent 74

Allah Allah, neden malulen yazıyor o zaman. Yanlış bir işlem mi yaptılar. Zor değilse sgk'ya gidip sormanızı öneririm.

OturanBoğa
TANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK KURULU BÜRO İŞLEMLERİ SERVİSİ (MALULİYET) Giden Evrak Kayıtlı 04/12/2020 1:57 PM BÜLENT ÖNKAL 15098172 04/12/2020 BÜLENT ÖNKAL İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ BEYOĞLU SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ Gelen Evrak Kayıtlı 04/12/2020 3:28 PM BÜLENT ÖNKAl
15098172 04/12/2020 BÜLENT ÖNKAL İSTANBUL SOSYAL GÜVENLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ SİGORTALI TESCİL VE HİZMET SERVİSİ 2 (BORÇLANMA-LİBYA) Gelen Evrak Beklemede

Birşey anlamadım

Son düzenleme:
Bülent 74

2009 sigorta girişin varmış nasil emekli olacaksiniz ?
Pardon raporunuz ve vergi indiriminiz sürekli mı ?

1997 den beri 4a lıyım raporum ve vergi indirimi sürekli

Malulen emekliliğim onaylanmış. 2 yıl sonrasına kontrol muayenesi vermişler

Darısı bekleyen arkadaşlara🙏

OturanBoğa 11 ocak 2021 de e-devlet den dilekçemi verdim. Emeklilik kaydım kaç günde sonuçlanır, cevap için şimdiden teşekkürler ..

Üst Alt