Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Emeklilik için dilekçemi verdim. Yeniden ne zaman çalışmaya başlayabilirim?

cyclicchronicloser

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar bugun vergi indirimim ile birlikte evraklarimi sgk ya verdim. Isyeri cikisim istendi. Cikisimi yaptirdim bu durumda tekrar ne zaman calismaya baslayabilirim? Bildigim kadari ile normal sgk girisim yapilirsa emekli maasim kesiliyormus. Tekrar calismak icin tam emeklilik tarihini mi beklemeliyim?

Tekrar çalışmak için 01 Nisan tarihini bekleyin.O tarihten sonra SGDP ye bağlı emekli olarak çalışabilirsiniz.

cyclicchronicloser

Arkadaşım keşke 30 mart da çıkış yapıp emekliliğine müracaat edeydin 01 nisan itibariyle emekli statüsünde girişin yaptırırdın hiç bir kaybın olmazdı şimdi bu gün çıkış yaptıkları için 10 gün maaş alamayacaksın (emekli maaşıyla ilgisi yok) sgk ya emekli başvuru yaptığın tarihi takiben ayın ilk günü itibariyle emekli maaşın bağlanır.

10 gun kaybim olacak yani bu durumda :( peki ise giris yapilirken sistemde emekli olarak gozukmem gerekiyormus. Sisteme yansir mi ki o zamana kadar ?

Üst Alt